L'infern de marta, resumen y opinion personal

Páginas: 8 (1784 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2011
L' INFERN DE MARTA
Pasqual Alapont

INDEX

Pàgines
Introducció...…....................................................................... 4
Síntesi de l'obra...................................................................... 4/5
Valoració personal.................................................................. 6

Introducció
Pasqual Alapont va nàixerel 1963 a Catarroja, un poble de l'Horta Nord, a prop de la ciutat de València. Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València, ha seguit altres camins professionals, sempre que ha estat possible relacionats amb el món del llibre. Ha desenvolupat el seu treball a cavall de la literatura i el teatre, on ha fet d'editor, traductor, guionista i dramaturg, actor i director d'escena.A més de les obres infantils i juvenils, ha publicat una novel·la per a adults i ha estrenat cinc obres de teatre.

Síntesi
L'obra comença parlant d'Isabel Forteza. Ella era feliç i estava enamorada, però és assasinada.

Els pares de Marta, Esteve i Maria, es preocupaven molt per la seua filla ja que feia poc de temps una xica havia segut segrestada prop d’on vivien.
Marta ara vivia ambles seves dos amigues, Carme i Júlia, a València mentre feia la carrera de Dret. Feia un temps que Marta havia acabat la seva relació amb Marcel, que se’n va anar a Amsterdam perquè es sentia ofegat. Aquesta separació va afectar molt a Marta perquè estimava a Marcel i ell era un xic sensacional.

Les amigues de Marta la van convencer de que eixira a sopar amb elles, Jofre i un altre xic per a quees sentira millor. Jofre era un amic de la universitat, un xic simpàtic al que li agradava contar acudits. Jofre va anar acompañat d'un altre xic, Hèctor. Al vore a Marta, Hèctor es va quedar entusiasmat amb ella, i li va demanar d’eixir al carrer. Hèctor li va dir que ja la coneixia de vista de quan eren més menuts però que s'havia anat a Anglaterra. Marta encara seguia pensant en Marcel però nova poder resistir-se i va besar a Hèctor.
Poc a poc, Marta i Hèctor començen a sortir junts i dia a dia Marta anava oblidant a Marcel i enamorant-se més d’Hèctor.
Una nit eixiren els cinc a ballar a una discoteca, quan Marta i Hèctor quasi es podien considerar parella. Elles decideixen separarse del homes una estona. Hèctor es va posar molt nerviós i buscava a Marta per estar amb ella,pensant que ella estaria amb un altre home. A la eixida de la discoteca, Hèctor li pega una bufetada a Marta i la agafà pel cabells. Carme es va enfrontar a ell i es van emportar a Marta a casa.
Els dies següents Hèctor telefonava a Marta per a demanar-li que li perdonara, aixo irritava a Júlia i a Carme. Marta al fi, es va decidir despenjar el telèfon i va parlar amb Hèctor, ell li va explicar quela seua infantesa era la causant de la manera en que va actuar i que no li faria mal mai més. Així que Marta el va perdonar pensant que Hèctor patiria molt si se’n anara del seu costat.
Va passar un temps i tot continuava perfecte, ho feien tot junts. Un dia Hèctor i Marta estaven junts i es va acostar a ells un estranger i li va preguntar si sabien parlar angles i Marta li va respondre que Hèctoren sabia, però ell va començar a burlar-se d'ell.
En alguns moments Marta es preguntava si hi hauria al mon una dóna tan feliç com ella, però poc a poc va tenint més por de les reaccions del seu xicot. Un dia quan estaven a un banc ella va observar que Hèctor duia un anell am les inicials I.F. a la mà. Quan li pregunta sobre ell, Hèctor es posa molt violent, tot i que Marta li diu que no liimporta de qui siga ill la torná a tractar mal. El passeig estava ple, el que va fer que tota la gent que pasava per prop d’ells es quedara mirant la parella. Hèctor va fugir i Marta es va quedar parada, pensant perquè la persona a la que tant estimava la feia patir d’eixa manera.
De nou Marta va intentar no parlar-li però les continues disculpes d’Hèctor van fer que tornaren a estar de nou junts....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum l'infern de marta
  • Resum l'infern de marta
  • L'infern de marta
  • Resumen Y Opinion Personal Del Principito
  • L'Infern De Marta
  • L'Infern De Marta
  • L'infern de marta
  • L'infern de marta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS