L'obesitat infantil

Páginas: 4 (860 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2011
L’efecte negatiu dels videojocs, la televisió i l’ordinador a la societat actual

Nom: Esperanza Gómez Muñoz
Curs: 1 Batxillerat
Grup: 1B (ab3)
Professor: Jaume Martínez
Assignatura: EducacióFísica
Des de fa temps la societat esta patint una escassetat en la cultura física, amb això vull dir que l’article que acabem de llegir ens confirma que la societat en aquests moments pateix unestancament en la cultura física i d’aquest problema qui surt mes perjudicat són els nens en edat de creixement.
Els nens no són els culpables, d’acord que qui no fa activitat física es problema seu peròen aquest cas els nens són els mes innocents, qui tenen la responsabilitat d’aquest problema son els pares o tutors legals ja que són els que tenen una gran responsabilitat sobre del nen i són ellsqui accepten que els seus fills estiguin 3 hores davant d’un ordinador i no jugant un partit de futbol o ni molt menys jugant al parc. Els pares pensen que si alimenten adequadament als seus fillspoden aconseguir que mai es trobin en una situació com l’obesitat o tot el contrari l’anorèxia. Però podem veure avui en dia per el carrer nens que tenen obesitat infantil i s’alimenten adequadament, itothom es pregunta com es que esta així el nen. Doncs l’alimentació no es l’única clau per estar en forma, l’alimentació es essencial tan com l’activitat física, que permet que les persones estiguem enforma i sentir-nos molt mes millor. L’activitat física ajuda a créixer millor i no agafa malalties fàcilment. Es una font d’energia que combinant-la amb la bona alimentació es pot aconseguir unavida saludable i poder arribar a una certa edat.
Com ha pogut demostrar el professor i metge del esport Gerardo Villa, els nens de 11 a 13 anys que no realitzen cap activitat fisca tan solsl’obligatòria del col·legi no van poder millorar el seu pes, la seva pressió arterial i el seu índex de massa corporal. En canvi els que es dedicaven unes cinc hores a l’exercici físic van millorar tots...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'obesitat
  • Infantil
  • infantil
  • Infantil
  • infantil
  • Infantil
  • infantil
  • infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS