L'últim vaixell

Páginas: 4 (986 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2014
L’ÚLTIM VAIXELL
GEMMA PASQUAL I ESCRIVÀ
Gemma Pasqual I Escrivà és una escriptora valenciana, nascuda a Almoines. Es va criar a la Comunitat Valenciana on va estudiar Administració d’Empreses ifinalment es va dedicar al món de la programació, fins que un dia va decidir donar un gir a la seua vida i dedicar-se a inventar històries.
Les seues històries estan destinades especialment per alsjóvens lectors, històries sobre temes polítics, socials, culturals, etc. Un dels temes que més tracta aquesta escriptora és la recuperació de la memoria hostòrica, es a dir, reviure moments del nostrepassat històric. En elles busca que els jóvens reflexionen sobre aquestes temes. A més són històries escrites amb una literatura que interessa a lectors de qualsevol tipus d’etats i amb contingutpedagògic. Les seues obres tenen un ritme pel qual fa que el lector s’enganxall des de la primera pagina del llibre.
L’ÚLTIM VAIXELL
L’últim vaixell és el quint llibre escrit por Gemma Pasqual, en 2004 ambl’editorial Alfaguara Voramar, igual que totes les seues obres. És de l’edició Voramar/Santillana Ediciones Generales, S. L. i té 181 pàgines. Els seus llibres anteriors són: Una semana tirant de rock(1998), Marina (2001), Et recordé, Amanda (2002), Gènova, “città chius@” (2003). Tots aquestes llibres tracten els mateixos temes amb què l’autora treballa, temes socials, polítics, amorosos,culturals…
Aquest llibre està ambientat en el final de la Guerra Civil. La història transcorre a Alacant, on es va estener cap a València, Barcelona i finalment als Pirineus. És una història que té com aobjectiu la supervivencia. També podem trovar temes com la solidaritat, la imaginació, la lluita i l’amor.
L’últim vaixell tracta de transmetre al lector totes les penúries que han hagut de viuremilers de persones a finals de la Guerra. El tema principal de la història tracta sobre Llibertat, la protagonista, filla d’un Magistrat de la República, que junt amb la seua ávia, Mercè, es veu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'ultim vaixell
  • l'ultim vaixell
  • L'ultim vaixell (Resumen)
  • lultim vaixell
  • L'últim patriarca
  • L'Últim Patriarca
  • L'ultim patriarca
  • L'últim metro de la matinada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS