L Amic Retrobat

Páginas: 4 (838 palabras) Publicado: 2 de agosto de 2015
1.1.
L’any 1933, Adolf Hitler va guanyar les eleccions i es convertí en Canceller d’Alemanya.
1.2.
Adolf Hitler va ser el fundador del partit Nacional Socialista alemany o partit nazi. Entre lesseves obres més reconegudes, per desgràcia trobem. La nit dels cristalls romputs. Va ocupar Polònia el setembre de 1939, fet que provocà l’esclat de la Segona Guerra Mundial. I va sotmetre als jueus auna persecució sense pietat, assassinant més de sis milions cap al final de la Segona Guerra Mundial.
1.3.
Adolf Hitler pertany al partit nacional socialista alemany, que també ell fundà juntament ambGoëring i Göebbels. La seva ideologia, que és la manera de pensar, proclamava que els alemanys són una raça superior a la resta i l’anomenaren “raça ària”. Per un altra part, consideren els jueus elsenemics i una amenaça per Alemanya i occident.
1.4.
Una esvàstica és el símbol institucional del partit nazi alemany i que porten els seus seguidors.
1.5
Els nazis instauren un règim polític totalitarii de culte al seu líder, Adolf Hitler, on els drets bàsics i llibertats fonamentals queden sotmeses a la voluntat del govern i, per damunt aquest, del partit nazi

La falç i el martell són el símboldel partit comunista que neix a rússia el 1937. Aleshores governa Rússia amb ma de ferro. Els seus personatges principals són: Lenin, Trotski, qui mor assassinat a Mèxic per un anarquista catalàanomenat Mercader i Josef Stalin qui es qui ostenta tots els poders de l’Estat a Rússia a l’època.

1.6.
Les conseqüències d’aquest règim polític, tant per Alemanya com per la resta del món foren nefastes.El règim nazi a Europa provocà la Segona Guerra Mundial i va sotmetre als jueus i altres races qui consideraven” inferiors” a l’exterminació als camps de concentració.
2.
El sionisme és una correntd’opinió que propugna la constitució de l’Estat d’Israel a Palestina, terra dels àrabs. El pare d’en Hans ho considera una barbaritat que només podria provocar una guerra inacabable com, de fet, avui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L Amic Retrobat
  • L´amic retrobat
  • El meu amic retrobat
  • l amic leial
  • HOLA AMICOS
  • L'amic retrobat
  • ,l,,l,l,l,l,l,l
  • Amic Invisible

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS