L' arbre domestic

Páginas: 2 (398 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2014
L'ÀRBRE DOMÈSTIC
En aquesta vida he tingut molts secrets. Però un dels més grossos, potser el que estava més en pugna amb la veritat oficial, és el que ara trobe oportú d'explicar.
Un matí, enalçar-me, vaig veure que en el menjador de casa meva havia nascut un arbre. Però no us penseu: es tractava d'un arbre de veritat amb arrels que es clavaven a les rajoles i unes branques ques'apinyaven contra el sostre.
Vaig veure, un collar penjat d'una branca, un collar d'or ben bonic amb un cor al mig i una foto d'una parella jove a simple vista molt enamorada. Vaig pensar que algú l'hauriaperdut i com era d'or i amb un valor molt sentimental vaig pensar en portar-lo a objectes perduts de l'ajuntament, però, a tot açó, vaig veure unes taques de sang al terra, aleshores vaig investigar ipareixien recentment fetes d'algú.
Sentia l'obligació de cridar a la policía per a que vingueren a investigar el cas, però a la mateixa vegada sentia que no havia de dir-li-ho a ningú perquè si comjo hi pensava, hi havia un assassí prop de casa meva i s'enterara de que havia dit jo tot aço, pot ser vindria a fer-me mal a mi.
Al dia següent, vaig veure a les notícies a una parella major molttrista i nerviosa perque reclamaven la desaparició de la seua filla ahir al matí. Creuen que el seu futur home l'ha assasinat i reclamen una búsqueda.
Jo, seguia pensant el mateix aleshores no vaigdir res a ningú, fins que als dos mesos de desaparéixer aquesta xica, vaig trobar un altre collar, aquesta vegada d'una altra parella, però el vaig comparar amg l'altre i em vaig donar compte de queera el mateix xic, sols cmbiava que estava amb una altra xica en eixa foto. En eixe moment, vaig sentir l'obligació de cridar a la policía per a comunicar-ho. Però, alguna cosa em va pasar que norecorde que m'ha fet arribar fins al cel, des d'on puc veure tot el mal que aquest xic esta fent patir a xiques i a les seues corresponents famílies i jo no hi puc fer res més que culpar-me de no haver...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Setmana de l´arbre
  • Domesticar
  • Domestic Violence
  • ,l,,l,l,l,l,l,l
  • Domesticando fotones
  • Vida domestic
  • Domesticar al dinosaurio
  • l'arbre domestic

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS