L'esclavitud

Páginas: 2 (267 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015
INTRODUCCIÓ

Tots hem sentit parlar del terme “esclavitud” i de segur que quan escoltem eixa paraula és casi impossible evitar visualitzar laimatge d’unes cadenes o una persona de color fent un esforç per portar un sac o qualsevol cosa pesada d’un lloc a un altre.

El fet de la esclavitud és,desgraciadament, una violació contra els Drets Humans. Aquesta violació, juntament amb altres, s’ha donat desde sempre i algunes perduren hui dia com ésel cas de la Esclavitud del segle XXI; el tema sobre el que tracta aquest treball.

És una verdadera pena que, a banda de que les societats hagenavançat en àmbits com la salut, les tecnologies… és a dir, en coses per millorar el benestar de les persones, encara hi haja gent que no disponga delsrecursos bàsics que tota persona necessita per poder portar una vida sense més complicacions de les necessàries. I, a més a més, existeixa personesmalfaeneres que s’aprofiten de les seues situacions enganyàndo’ls i facen de sa vida un martiri, per així dir-ho.

No cal dir que la paraula esclavitud itot el que està lligat al significat d’aquesta és un fet que no afavoreix a ningú i cap nosaltres la sofreix (meyns mal) ja que per a nosaltres seriainsufrible. Per fer-nos una idea: arreu de tot el món hi ha un total de 170.000 milions d’esclaus, el tracte de persones constitueix el tercer majorcomerç mondialment parlant i per si això no fóra suficient, en països com Guatemala, a les xiquetes les violen en un promig de 5 a 10 vegades per dia.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'Esclavitud
  • L'Esclavitud Al Llarg De La Història

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS