L'estiu que comença

Páginas: 6 (1440 palabras) Publicado: 21 de enero de 2015


Resum per capítols

Les panxes deben semblar dunes: L'Elvira i la Roser són dues amigues que es queden embarassades a la vegada. Les dues es possen a parlar en una platja sobre el futur dels seus fills, i decideixen que, si son nen i nena, intentaries que sortissin junts.

A dins d'un somni:Era la revetlla de Sant Joan i tant la familia de l'Elvira com la de la Roser sopen junt a la casadels Balart,la familía de l'Elvira. La Júlia, filla de la Roser, s'en vol anar de festa amb les amigues i l'Elvira li diu al seu fill, L'Andreu Balart, que li acompanyi.Al matí seguent, les dues mares parlen amb els seus fills sobre la nit anterior i la relació que tenen amb el fill de la seva amiga.

Els fills de la tragèdia:Els Balart i els Reig tornen d'un viatge al País Vasc. Estaven elsgermans Reig y L'andreu Balart al jardí i de sobte van sentir el telèfon, l'Andreu va anar a agafar-ho, pensant que no hi arrivava. Quan ho va agafar, el germà de la seva mare li va dir que havia hagut un accident. Quan van arrivar a l'hospital es van quedar esperant i, passades les hores els van comunicar que ,tant l'elvira com la Roser, havien mort a l'accident.

Brillaven com escates:EraNadal,la Júlia anava en tren amb la Mónica, la seva amiga. Es van donar compte que l'Andreu era al vagó del costat i, la Mónica, li va preguntar per la seva relació, que s'havia allunyat desde l'accident. Més tard, l'Andreu es possa a pensar si algun dia, la Marta i el seu pare es podrien arrivar a casar. A més, l'Andreu i la Júlia tornen a parlar i ell va començar a recordar el passat amb ella.

Lanoia de la trena:Començava l'estiu i la Júlia i l'Andreu tornaven a estar com abans. La Júlia començava a treballar de lo que volía, psicologa.L'Andreu estava sortint amb la Selma, i tot el pobre pensaba que feien una bona parella. Més endavant es van casar i van tenir una filla, que es va dir Violeta.
1
La casa de la platja:En Joan Balart, pare de l'Andreu, va morir. En Valentí i ell vanperdre contacte desde l'accident, pero va ser el que es veia més afectat. La Marta, la dona del Joan, va anar a parlar amb l'Andreu dient que en Joan li volia deixar la casa de la platja a ella. L'Andreu no sabia que fer però fins que un veí li va dir que ella i el seu pare discutien per lo mateix, perque en Joan li volia deixar la casa a l'Andreu.

La pluja de flors de til·ler:La Júlia i l'Andreutornaven a fer les reunions familiar que feien amb les seves mares, però ara les feien amb les seves propies families.Les filles petites dels dos, l'Ia i l'Emma, anaven engantxades tot el dia, s'havien fet inseparables.Un dia, sense els nens, van anar i es van trovar a l'Andreu al porxo i ells els va comunicar la noticia, la Selma havia mort.

Després de la Selma:La Júlia vol tenir una nena iposarl-li Selma, però el seu pare li va dir que seria un pès molt dur, i al final li posa Valentina. Un altre dia, una dona vol parlar amb l'Ernest a soles, la Júlia desconfia i l'Ernest li diu que era la seva mare.

Una taca vermella que s'allunya: L'Ernest li explica que la seva mare el va abandonar quan ell era petit, i que la nit anterior va anar a veure-ho per que li cuidi, l'Ernest no li vafer cas i la va fer fora.L'Andreu li comenta a la Júlia que no ho pot jutgar ja que no ho ha viscut ella.

Retrets i derives:La Júlia comença a faltar complicitat amb l'Ernest, la companyia de la Selma i la confidència amb l'Andreu. A més la Júlia i la Rut, la seva germana, parlen sobre el passat i com es van sentir després de la mort de la seva mare i com van reaccionar cadascuna.L'ernest, alfinal, acaba tenint una conversa amb la seva dona per com havia parlat a l'Emma per agafar una roba de la brossa.



2

Una palmera, tres xipres:Era cap d'any i es van reunir a casa d'en Valentí per celebrar-ho els Reig amb les seves families i els Balarts, sense la violeta sopant a casa d'en Gerard. Al final, la Júlia i la Rut van a veure la tomba de la Selma i la Roser, però acaben tenin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Començar a escriure
  • COMENCEMOS A COMPARTIR
  • Comencemos A Conducir
  • A Ver Comencemos Con Esta Pregunta
  • INFORME ACTIVIDAD COMENCEMOS A CONDUCIR
  • Comencemos Por Lo Feo
  • Comence a correr
  • COMENCEMOS POR EL PRINCIPIO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS