l´amulet magic

Páginas: 4 (840 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2014



“L´AMULET MÀGIC”

Aixó era una vegada una pedra que es trobava dins d´un volcà en una illa que es situava al centre de l´oceà Pacific. En eixa zona hi haven moltes tempestes molt moltfortes, cada mes hi haven dos o tres tempestes que uraven una setmana com a mínim sense parar. En eixe volcà mai havia caigut un rellamp, cosa molt estranya perquè a l´illa sempre hi caien gran quantitatde rellamps mentres durava la tempesta, caien en tots els llocs menys en eixe volcà.
Però de sobte, un dia que el cel va amaneixer amb un color estrany, va començar una tempesta, pareixía que elmon s´anara a acabar i el raig més potent que havia caigut mai va caure al centre del volcà i damunt al centre de la pedra.
Eixa pedra la va tirar un déu que havia existit feia milions d´anys,eixe déu era el ser més poderos que havia existit en aquells temps. El déu va tirar la pedra al volcà usant tot el seu poder per a que parara de fer tant de mal eixes tormentes, però per a que feraefecte deuria de caure un raig damunt de la pedra al centre del volcà. El déu va nàixer en aquell volcà i volia que s´arreglaren tots els problemas de les tempestes on va naixer ell. Era el volcà més màgicdel mon.
Aleshores quan va caure el rellamp en eixa pedra, va parar de tronar. Tothom es va adonar que va caure el raig en la pedra i havia parat de fer eixes tempestes tan fortes i uracanades ,tots volien anar a veure la pedra mágica, “l´amulet màgic”.
1


Tots volien agafar la pedra per tindre bona sort com l´illa, la gent no parava d´acudir al volcà i feien cues llarguíssimes perveure l´amulet màgic. Tant de moviment de gent va fer que les autoritats de l´illa cridaren a uns especialistes en pedres per veure què havia passat. Els experts en pedres van cridar a uns arqueòlegsdel museu de Nova York, els tècnics van decidir emportar-se la pedra a Nova York per tal d´estudiar-la millor.
Quan se la van endur, les tormentes tornaren i feien més mal encara, el que va fer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Amuletos
  • Amuleto
  • Amuleto
  • amuletos
  • amuletos
  • amuleto
  • amuleto
  • EL AMULETO YORUBA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS