P. de peter

Páginas: 2 (437 palabras) Publicado: 22 de marzo de 2011
El principio de Peter

Aquest llibre fa un estudi de la jerarquia que hi ha a la nostra societat i assumeix i explica la incompetència que ens ocupa a tots nosaltres en el món laboral.
“ La muerteés una advertencia de la naturaleza a ir despacio “ Aquesta frase és un exemple que ens cita l'autor al'hora de descriure la competivitat i les presses que tenim tots nosaltres per a ascendir icobrar un sou millor. Ens ve a dir que es tanta l'ambició que hi ha que això ens perjudica ja que arribem a dalt de tot i quan hi som ningú arriba a ser competent. Aquesta frase té motla relació amb altrescèlebres com “ Viísteme despacio que tengo prisa...”
Com a resum ens ve a explicar que la gent agafa càrregs que no pot assumir però s'agafen només per aconseguir més diners tot i no està preparats.I ens remarca que en una jerarquia tot empleat tendeix a ascendir fins arribar al seu nivell d'incompetència. L'exemple del mecànci competent que passa a ser un encarregat incompetent. Tothom avançafins arribar al seu nivell d'incompetència.
Fa una petita distinció entre l'ascens de jerarquia en el qual la funció canvia i l'ascens de categoria en el qual la funció no varia però assumeix laresponsabilitat d'un càrreg més alt.
Al que denominen automatisme professional és molt comú a la societat en el qual l'empleat fa al peu de la lletra el que li encarrega el seu cap tot i no ser coherent.D'una altra manera, la consistencia interna és més valorada que el servei eficient.
La competència farà segurament que ascendeix fins arribar a un lloc que haurà de rpendre decisions i llavorsarribara al seu nivell de incompetència.
La competència o no com la bellesa està a l'ull de l'espectador.
Per ser un bon dirigent s'ha de ser un bon subordinat.
La felicidad duradera solo se puedeobtener evitando el ascenso final però això no és real ja que poques vegades es denega un ascens ( quit de poker )
Si una empresa produeix poc és contractaran nous treballadors que faran que hi hagi un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El pet
  • pete
  • peter
  • Petar
  • Petes
  • Petes
  • Peter
  • Peter

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS