TREBALL TECNIQUES

Páginas: 3 (673 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2013
TREBALL TECNIQUES






















Assetjament escolar












Mireia Gómez Garriga
Investigació social aplicada
Lídia Martínez

Introducció/marcteòric

L'assetjament escolar sempre ha set un tema molt debatit tant en l'actualitat com en el passat. El fet de voler saber les causes i les conseqüències poden aportar una millor visió i conèixementdel bullying així com també aportar solucions a aquesta problemàtica.

En aquesta problemàtica es dona intolerància, discriminació, prejudicis o bé pot estar associat a greus trastorns mentals ifísics.

El fenòmen del bullying no ha estat estudiat amb profunditat en el nostre país, però en canvi si que ha estat estudiat en profunditat en els E.U.A.

Els professors, els directius, els pares,els alumnes, es a dir tota la comunitat esducativa han de preocupar-se per a la solucó d'aquesta problemàtica.





Valoració i elaboració de l’estat de la qüestió del tema elegit com aobjecte d'estudi, tot fent referència als antecedents històrics, fonts i
estudis precedents teòrics o empírics amb les dades més significatives.
Autors/es principals que han treballat el tema i aquellsautors/es i estudis
que han estat un referent teòric per a l’elaboració del treball de recerca


2009 

INTRODUCCIÒNhgju
El bullying es un problema real y grave en las escuelas,independientemente de los países, del tamaño de los establecimientos, de la diversidad cultural, del nivel socio-económico de los estudiantes o de la dependencia educacional de los colegios. 
En Chile, el62,5% de las agresiones ocurren en la sala de clases. Es impensable  que el docente lo eluda o esquive el tema. No sólo porque el bullying es un fenómeno que nos habla de intolerancia, discriminación,prejuicios o porque está asociado con severos trastornos de salud mental y física, sino que también porque el  clima escolar al interior de la sala de clase se ve categóricamente afectado. 
Las...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tecniques de treball i comunicacio
  • Tecniques De Treball Social: L´Entrevista.
  • Tècniques
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS