Unsd`dss

Páginas: 3 (514 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2013
dflñbmjlñsmdñ
dfgs`d
dfs,bgws
UN DOMINGO CUALQUIERA
1.Willy és un noi que després de 6 anys en l'esport de futbol americà no aconsegueix grans èxits. Estava com a tercer quarterback en el famósequip dels Miami sharks i li toca sortir al camp quan els altres dos quarterbacks queden ferits greument. La primera vegada que juga perden i això li fa perdre la poca confiança que tenia però gràciesa l'ajuda del seu entrenador en el següent partit guanyen, és un noi amb moltes qualitats per a aquest esport però no s'adona que el que més importa és el joc en equip i es dedica a jugar per simateix, al principi tots l'admiren però aviat els seus companys, al mateix temps que la seva nòvia s'adonen que ha camviat molt, el triomf se li puja al cap fins al punt de dexancia que confiïn en tu i deljoc en equip.Per sort s'adona que el més important no és guanyar i ser el més famós ja que uns anys més tard tot s'hauria acabat i es trobaria sol ple de records així que aprèn la lliçó i es torna aguanyar la confiança.
2.El personatge mes important es el jugador de rugbi jove que arriva a debutar quan els altres jugadors de la seva mateixa posicio es lesionen, es una persona que no creu en elseu talent per la manca de confiança,en el moment que s'adona de que ell te el maxim talent creu que es millor jugar sol i pensa primer en ell i despres en lequip fins que tots el deixen de banda perel seu exces de confianca.
3.El lider sempra a de ser una persona responsable com es donava amb el primer quarterback pero el segon al sermes jove i arrivar molt rapid a lexit no ho era alcomançament.
4.L'entrenador es una persona que es molt autoritaria que sempre vol que fajin el que ell vol i te un acces de confiança en els antics jugadors amb els quals va aconseguir grans titols en el passattinguessin ledat que tinguessin i deixan de banda els nous talents,fins el punt que el van estar a punt de fer fora .
5.´L'equip mèdic estava dividit perque el primer metge era una persona a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Importancia De Un Dss
  • Sistemas Dss
  • DSS GRUPALES
  • DSS 4
  • Ddmdsm,dss
  • Desarrollo de un dss
  • EL DSS
  • DSS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS