utsgidkyusztrcurczftz

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 5 de junio de 2013
sting
Gordon Matthew Thomas Sumner, CBE (nascut el 2 d'octubre de 1951 a Wallsend, Tyneside del Nord, al Regne Unit), i més conegut com Sting, és un músic britànic quees va exercir inicialment com a baixista, i més tard com a cantant i baixista del grup musical The Police.
Com a membre de The Police i com a solista, Sting ha venut mésde cent milions de discos, 1 ha rebut més de setze Premis Grammy pel seu treball, rebent el primer per «millor interpretació de rock instrumental» en 1981, i va obteniruna nominació a els premis Oscar per «millor cançó
Biografia:
A causa de la influència de la seva àvia paterna irlandesa, Sting va rebutjar una carrera com a esportistaquan només va aconseguir el tercer lloc en la competició anomenada 100 Yard Sprint National Junior Championship. A l'edat de 8 anys Sting va mostrar un talent natural per ala música, tocant i arreglant les seves pròpies cançons gairebé immediatament després d'haver pres una vella guitarra rebutjada pel seu oncle. En els seus començamentssolia donar concerts en el primer lloc on l'hi oferissin. Va tocar amb bandes de jazz locals com Phoenix jazzmen, va editar una maqueta amb nou temes amb la seva banda LastExit, de la qual era cantant i baixista i un LP en el qual col · labora tocant el baix, amb la Newcastle Big Band.
Un cop va tocar vestint una samarreta a ratlles negres igrogues, aleshores jugava en el segon equip de futbol de Newscastle, i el seu company Gordon Solomon li va dir que semblava una abella, després d'això tots van començar acridar Sting (que en idioma espanyol significa 'agulló'), que fa servir com a nom artístic des de llavors de manera exclusiva, excepte per a documents oficials.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS