ñkdjrpfjad

Páginas: 3 (639 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2014
APARTAT 3: Preguntes de l'activitat

Respon de forma breu, clara i concreta, les preguntes següents:

Les imatges de l'apartat 2 corresponen a dos escenaris rellevants de la Revolució Francesa:La Bastille i La Conciergerie. Confecciona una petita fitxa de cada un d'aquests edificis que contingui la informació següent: A) Funció que complien aquests edificis abans de la revolució B) Fets dequè van ser testimonis durant l'esclat revolucionari C) En què es van convertir posteriorment o què han arribat a representar.
La funció de La Bastilla abans de la revolució, va ser protegir elcostant orient de la ciutat de Paris, aquest edifici va ser testimoni de l'assalt del poble a la fortalesa per defensar el procés revolucionari, on van matar al gobernador tallanli el cap. Despres de larevolució La Bastilla , va ser demolida hi la van convertir en pedres esculpides representant La Bastilla en miniatura.
La funció de La Conciergerie abans de la revoluvió, va ser una prisio. Aquestedifici va ser testimoni de la sede del tribunal revolucionario. Despres de la revolucio es va conservar com prisio. Despres d'aixo va deixar de se una prisio i es va convertir en monument historic.
Apartir de la informació dels Apunts Unitat 1, explica: A) Per quina causa va decidir el rei Lluis XVI convocar els Estats Generals? B) Defineix quins grups socials formaven part de l'anomenat TercerEstat.
El rei Lluis XVI va convocar els Estats Generals perque ya no podia exigir mes impostos al Tercer Estat, l'unica posiblitat era demanar a la nobles i clergat, pero no van aceptar pagar nousimpostos i li van demanar que convoquessin als Estats Generals que eren els unics que podien aceptar una reforma fiscal.
El tercer estat esta format per el grup social de els productius que son, els dela burgesia, l i els camperols lliures, tots els que no son de la nobles i el cleratge.

Llegeix atentament el contingut de la Font 1, i explica amb les teves paraules: A) Quins privilegis abolien...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS