Über

Páginas: 4 (951 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014

“Uber: la innovació disruptiva del taxi”



1.

Uber és una empresa tecnològica que posa en contacte clients que volen fer un recorregut determinat, amb conductors en moltes grans ciutatsdel món. Cobreix una necessitat de mobilitat, un servei de transport a demanda.

El valor afegit que ofereix Uber prové del seguiment que fa als conductors (vehicles uber), per tal d’assegurar laseguretat i eficiència del servei). El client se sent reconfortat al poder decidir el nivell de servei que vol, ja que hi ha tarifes per a tots els gustos, i diferents tipus de vehicle a disposar.

Elconductor que vol, tipus de vehicle, conèixer el trajecte que farà prèviament, el preu que pagarà..., abans d’iniciar-lo. Els clients solen ser homes de negocis, que busquen exclusivitat ieficiència, i no els fa res pagar un preu elevat si el servei ho val.

També pot ser molt rellevant en països on hi ha tanta inseguretat, i risc de criminalitat. I on els serveis de taxi són molt mafiosos. Elfet que et recullin en el punt exacte on et trobes i que hi hagi un seguiment exhaustiu del trajecte, és una gran avantatge.


2.

Uber ha facilitat el fet de poder tenir un conductor privat ipersonalitzat, que només amb una ordre telefònica t’ofereixi un servei. El seu públic objectiu són tant usuaris particulars, com altres empreses o organitzacions.

A la ciutat de Nova York, esdirigeixen més a passatgers de negocis, gent urbana i moderna (homes i dones d’entre 25-50 anys), amb un nivell adquisitiu alt, i un tipus de vida exclusiu, que viatgen sovint i volen qualitat. Solen serexecutius atrafegats, que han de guanyar temps al temps, i van a preu fet.

El que es coneix com generació millenials, (joves d’entre 15 i 35 anys), que han crescut dins l’era digital enganxats alsseus smartphones, i que tot ho gestionen a través d’aquests. Volen inmediatesa, eficàcia y això els ve resolt amb aquesta l’app.

A la ciutat de Nova York ofereixen els següents serveis, segons...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Uber
  • uber
  • Uber
  • uber
  • UBER
  • El derecho de UBER
  • uber
  • uber

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS