145558

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 22 de julio de 2014
L'economia d'Amèrica Central és la sisena economia més gran d'Amèrica Llatina després del Brasil, Mèxic, Argentina, Colòmbia i Perú.
L'economia d'Amèrica Central, està basada principalment enl'agricultura, el turisme i algunes indústries petites.
Panamà és un dels països econòmicament més desenvolupats i prosperos de la regió, tenint l'ingrés per càpita més alt de la regió, és la principalpotència exportadora i importadora i els percentatges de creixement econòmic més alts, a més de ser l'únic que ha tingut creixement el PIB durant el 2009.1 Ha estat qualificat per la cancelleraalemanya, Angela Merkel, com una emergent potència económica2
Costa Rica és el més pròsper després de Panamà, és el país amb la major competitivitat turística de latinoamerica més de ser el número 42 almón, és la segona potència exportadora i la tercera en impotaciones, és a més per primera vegada el país més competitiu d'Amèrica Llatina després de Puerto Rico; Això a causa principalment al Turisme, jaque en altres aspectes com el financer es queda molt enrere en comparació amb els altres països de Llatinoamèrica.
Guatemala Té el PIB més alt de la regió, seguit per Costa Rica i Panamà, per laseva població és el principal mercat de célulares, Televisors, ràdios, ordinadors i actuacions. Encara que presenta una balança d'importacions, la qual és gairebé tan gran com les seves exportacions, Amés aquest país espera que el seu económia tingui un creixement de 2,1 per al final de l'any.
El salvador Segons el banc mundial el salvador és la quarta económia de la regió, tenint el pib percapita més alt després de Panamà i Costa Rica, Compte amb una important activitat comercial i bancària.

Les principals destinacions d'exportació són EUA, Europa, Amèrica del Sud (Brasil, Colòmbia,Veneçuela i Argentina) i entre els mateixos països de la regió. Els seus principals importacions són els països de la regió, Estats Units i d'Amèrica del Sud (Brasil, Colòmbia, Veneçuela i Argentina)....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS