4171

Páginas: 20 (4994 palabras) Publicado: 27 de enero de 2015
Presentació:
“L’amor és la nostra resistència. […] Si ara vivim amb por, llavors m’esperaré mil anys per tornar a veurer el teu somriure…”
Muse

Capítol 1: AGES
És l’any 4171, l’Ilka acaba de complir la majoria d’edat (16 anys) i els seus pares han decidit regalar-li el que ella ja feia temps que demanava, unviatge en el temps.
Per fer aquest viatge al temps, com és dilluns, decideix saltar-se la facultat d’història, però com això li serviria per fer un treball de 10 no li dona importància perquè els seus pares no li dirien res.
A les 10 del matí arriba a AGES, l’atracció del tibidabo que serveix per teletransportar-se en el temps, i es troba que a l’atracció turística més important de Barcelona nohi ha ningú. Extranyada li pregunta al noi que l’atén a la recepció de l’atracció i ell la explica que AGES ha estat tancada durant dos dies perquè van rebre avís d’atentat però ja està fora de perill.

Capítol 2: L’any zero
L’Ilka es despulla, és posa la granota de viatge, que li permetrà la invisibilitat i entendre la llengua de l’època on vagi i entra a la cabina de teletransportació a onestàn escrites les normes que ha de seguir;
-No pot parlar ni fer soroll de ninguna mena.
-Ha de distanciar-se 5 metres de qualsevol humà, animal, planta o objecte.
-No pot permetre que ningú ni res noti la seva presència.
-Per qualsevol norma incomplerta se li aplicarà la sanció pertinent i serà transportada de volta immediatament.
L’Ilka anirà a l’any 2714, que és el màxim que és potretrocedir és l’època anomenada: “L’era de l’edèn.
Quan comença la teletransportació l’Ilka sent una remor com si estigués esclatant alguna cosa i sap que alguna cosa estava sortint malament, però no pot fer una altre cosa que tancar els ulls ven fort i esperar a que tot passi.


Capítol 3: La runa i els soldats
Quan l’Ilka pot obrir els ulls, és troba un panorama que no s’esperava perquè nocoincidia gents amb el que l’havien explicat de l’era de l’edèn.
Tot era caòtic, hi havia soldats ferits i dones cridant per tot arreu, tot ere runes i només arribar va infringir dues normes, va tossir (fer soroll) i es va xocar amb dos soldats (van notar la seva presència).
Quan va baixar la mirada va veure un soldat ferit i es va ajupir per ajudar-lo en aquell moment es va fer una ferida al genollperò no era res greu. I fins i tot va establir una conversa amb el soldat amb el fi de que la transportessin de volta, però no va haver-hi sort.



Capítol 4: El gremi dels imperfectes
Totes les tàctiques que havia emprès per sortir d’allà van ser en va.
De sobte, va veure una església no molt llunyana que miraculosament estava intacte, va anar cap allà i de mentre que caminava anavaescoltant una guitarra que procedia del porxo que estava al costat de l’església, i quan ja estava al costat va escoltar un vers que cantava el guitarrista, però no el va entendre perquè el seu programa no li va traduir.
És va acostar al porxo i el guitarrista va deixar de cantar i tocar, l’Ilka va veure que es tractava d’un vell cec que no tenia res per endur-se a la boca, quan va notar que lapresència de l’Ilka estava prou a prop, la va demanar menjar, i que si estava buscant algú i ella li donava menjar l’ajudaria perquè era del gremi dels imperfectes i ells ho sabien tot. La noia va voler saber que era allò del “gremi dels imperfectes”, i el vell va respondre que el formaven les persones que havien quedat esguerrades per culpa de tanta guerra. L’Ilka el va preguntar si el que cantavaabans era el seu himne però no era això, si no una cançó de burla cap al rei “Carles”.
Això la va acabar de desconcertar sobre la època o l’any on es trobava.


Capítol 5: Un naufragi en el temps
El vell la va oferir a anar a casa seva, i com l’ilka no tenia on anar va accedir. Quan van arribar, va veure que era una casa sense cap mena de luxe, l’únic que la va cridar l’atenció va ser un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS