Actividad cmc

Páginas: 3 (577 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
1.- Al primer article es fa referència a una qüestió moral: la condemna a mort segura dels nens (com a molt, adolescents) malalts d'epidermòlisi perquè és poc rendible la investigació mèdica pertrobar-hi remei. Aporta alguna reflexió a aquesta realitat, que afecta moltes altres malalties considerades rares.

·El que passa amb aquestes malalties rares, com l'epidermòlisi, és que els cientificsl'estudien poc i les empreses farmacèutiques els presten escassa atenció perquè no resulten rendibles, ja que el seu mercat és petit i la investigació molt costosa.
També buscar solucions per amalalties que no tenen cura sinó que a més a més, afecten molt poques persones (5 de cada 10.000 persones a la Unió Europea té una malaltia rara), no atreuen mai l'interès de la gran indústriafarmacèutica.

2.- Al segon article es comenta un primer tractament desenvolupat a l'Estat per combatre-la, a iniciativa d'una associació privada de familiars d'aquests malalts. Comenta breument l'origend'aquesta iniciativa i si hi hauria d'haver o no un altre tipus de responsables.

L'origen d'aquesta iniciativa va ser curar una malaltia rara, coneguda com a: "El mal dels nens amb pell de papallona" oepidermòlisi bullosa, causada per la manca de col·lagen 7, una proteïna que funciona com cola i uneix les diferents capes de la pell. Per curar la malaltia s'ha de produir en el laboratori pell, apartir de cèl·lules de la del mateix pacient i de la d'un donant -aporten la cola- per després posar.
És important la presencia d'altres responsables, perquè també cal que algú més ajudi en eltractament perquè es desenvolupi i que tingui millors propietats, per curar o intentar millorar la situació. De manera que l'ajuda entre molts més pot comportar millores i trobar altres maneres de curar lesmalalties.

3.-També s'assenyala que el tractament serà un dels primers d'Europa. Redacta algun comentari que et suggereix aquest fet.

Buscar solucions per a malalties que no només no tenen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cmc Actividades
  • actividad de CMC
  • actividades CMC
  • ACTIVIDADES DE CMC
  • Cmc Actividades
  • Primeras Actividades CMC
  • actividades cmc metodos de estudio de la tierra
  • ACTIVIDADES CMC TRIMESTRAL 3 TRIMESTRE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS