Aleixjim

Páginas: 2 (469 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2012
Vídeo 1:
Vigila amb el que publiques sobre els demés.
És un nen que rep una trucada dels seus amics per anar a un concert, però no hi vol anar i després en rep una de una nena i ell accepta anaral cinema. I després la nena u penja al facebook. L’endemà els seus amics s’enfaden perquè va passar d’ells, aquest vídeo ens ensenya que hem de vigilar que els altres no pengin coses nostres.
Vídeo2:
Cuida amb el que publiques sobre tu
És un nen que vol surtir amb una nena però ella passa d’ell perquè ell no és vegetarià. Però ell sap que no ho és i li envia una foto al seu novio ensenyant commenja molta carn. Aquest video ens ensenya que no hem de anar de falsos ja que cualsevol pot saber la nostra informació real gràcies a les res socials que tothom té a l’abast.
Vídeo 3:
Els usos dela web cam els positius i els negatius.
Una camara web pot servir-nos de molta utilitat ja sigui per comunicar-nos amb familiars nostres o amics llunyans, però s’ha de vigilar amb webs on hi hagigent de desconfiança on es puguin aprofitar de nosaltres. Ens ensenya a que la nostra identitat mai ha de estar davant d’una webcam on alguna persona es pugui aprofitar de tu.
Vídeo 4:
Provocacions iassetjament a internet. Cyberbullying
Quan a Internet tens algú que t’assetgi i t’amenaci, per qualsevol raó, ja sigui per unes fotos teves, per informació teva o etc. Sempre que passi aquest tipus decoses mai tas de tornar, has de buscar ajuda i dir-ho amb algú que et pugui ajudar.
Vídeo 5:
Cyber grooming.
Consisteix en gent de preferiblement edad gran que estan malalts i nescessiten tenircontacte amb nens, volen aprofitar-se de la seva innocència i fins i tot pot arribar al contacte sexual. Mai et fiïs d’algú que no coneixis i menys si és algú vell.
Vídeo 6:
Sexting.
Una noia quevolia enviar una foto seva eròtica a un noi que per a ella era de confiança però ell li envia a tothom i la pobre noia es mor de vergonya. Només que li enviïs amb algú una foto, aquella informació pot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS