Ales De Foc

Páginas: 7 (1619 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2012
[pic]
Laura Gallego Garcia












































Capítols 1 i 2:

Pregunta 1:

· Ahriel: Es la protagonista del llibre, i el seu deure com àngel es protegir la reina Marla i dur-la pels camins del bé i la justícia. Ahriel és un àngel molt reservat, te molt d’orgull i sap intimidar la gent. és molt alta i prima, per darrerel’esquena li pengen dues ales blanques i suaus, i uns cabells negres i llargs. Es una gran lluitadora, i controla l’espasa amb una força extraordinària.

· Marla: Es la reina del regne de Karíshia,un regne al qual sembla que va entrar en guerra en qualsevol moment amb el regne de Sària. Te un àngel protector, l’Ahriel, que desde ben petita a estat al seu costat. Però al final del segon capítol,l’envia a Gòrlian (una presó que no hi ha sortit ningú) i fa la guerra contra Sària.

· Barbar ferotge: personatge secundari que desafia a un combat a l’Ahriel i perd de forma humiliant.

· Rei Briand: Pare difunt de la reina Marla.

· Comte d’Aren: És l’ambaixador del regne de Sària que estava a favor de la pau i mort assassinat a Sària amb un punyal forjat de Karisha al cor.

· Kab: És elcapità de la guardià a les cavallerisses, és un home fort, robust, molt astut i lleialtat a la reina fins i tot quan tanquen l’Ahriel a Gòrlian.

·Ravard: És el rei de Saira, que als ha declaradat la guerra i sembla que el volen assasinar.

·Kendal: És el jove bard que el culpen de d’assassinar el comte. Després però, és descobreix que ho ha fet el Kab.

Nigromant: personatge misteriós que liposa un cep a les ales de l’Ahriel cosa que li provoca molt de dolor i l’impedeix volar.


Pregunta 2:

L’acció passa a Karish i a Gòrlian i, evidentment és un lloc fictici ja que no existeix cap lloc del món on surtin aquest lloc i a més et parla de la màgia cosa que demostra que no pot haver estat mai real.

Pregunta 3:

Els àngels es diferencien dels humans només per les ales, labellesa i l’orgull.

Pregunta 4:

És la reina Marla que està provocant la guerra en secret desde fa anys en secret i ningú ni tant sols l’Arhiel s’ha donat compte a temps.
Pregunta 5:

Que era ell qui havia matat el comte d’Aren i que a sobre estava torturant al bard i ajudant a la reina Marla de conquerir tot Sarià.

Pregunta 6:

Esclafar el regne de Sària i fer creure els monarques deque havia acusat de la mort del compte i que sobre havien segrestat a l’Ahriel.

Capítols 3,4,5 i 6

Pregunta 7:

El lloc on la reina Marla i Kab han enviat l’Ahriel és a Gòrlian la presó més terrible que hi ha. Tot hi que l’Ahriel s’havia imaginat que seria un lloc amb guàrdies, barrots i celes, a resultat ser un aiguamoll al Nord-oest tallat per una serralada on a l’altre banda hi ha undesert àrid al Sud-est. Al lloc esta ple de besties anomenades esguerros que només pensen en assassinar i matar. Malgrat això hi viu gent indesitjable com estafadors, lladres, falsificadors... i el rei de l’aiguamoll un personatge misteriós que controla els habitants de Gòrlian.

Preguntà 8:

En arribar es va trobar amb en Bran que la va salvar de una mort segura i li demana a canvi que s’hiaconsegueix sortir d’allà el porti amb ell si no ho aconsegueix tindre un deute amb ell.

Pregunta 9:

Encalç: corre per atrapar algú. / Atalaiar: Observar, tractar de descobrir amb la mirada petits detalls. / Tentinejar: Passes irregulars que es quan es pren a caminar. / Arraulir-se: Ajupir, abatre, arronsar-se / Maldestre: Mancat de habilitat, experiència en un art, ofici etc... / Inquisitiu:serveix per cercar de venir en coneixement / Perversa: Que sempre fa el mal. / Presumptuós: Presumir d’alguna cosa o massa de si mateix. / Matusser: Groller / Arrogant: Males maneres de tractar algú. / Argila: terra de caolí pur. / Malgirbat: Porta roba mal feta o mal posada. / Nigromant: màgic obscur que practica màgia negre./ Estafar i extorquir: enganyar algú per quedar-te amb els seus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ales
  • ales
  • ales
  • Ales
  • Ales
  • ales
  • Se Ales
  • Las Focas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS