angles2

Páginas: 3 (652 palabras) Publicado: 24 de enero de 2015
Tema 11:
3)Posa tres exemples d’empreses monopolistes actuals.
Aigües de Lleida , Renfe i Endesa
7)Quin és el segment de mercat per a un vídeo de dibuixos animats i per a un perfum femení decost elevat?
En el cas de un vídeo de dibuixos animats és de nens de 3 a 13 anys i en el altre cas de un perfum femení de cost elevat amb dones de ingressos molt alts.
8)Obeserves alguna difèrenciaentre els perfums que es venen per a hones i els que es venen per a dones? Quins criteris de segmentació creus que s’utilitzen en aquest tipus de productes?
El nom del producte , l’envàs ( presentaciódel producte ) ,tots aquests factors són molt diferents entre els homes i les dones, ja que les dones els hi donen més importancia.Per vendre aquests productes s’utilitzen criteris sociodemogràfics ques’agrupen els individus en funció de variables com el sexe, l’edat, el seu hàbitat ,el nivell d’estudis i la seva posició en la llar.
Lectura:
Llegeix detingudament la notícia i respon la qüestiósegüent:
*Què hauria passat si la parella del conte no s’hagés trobat amb l’home que sabia que ren els ànecs? Com es pot relacionar aquest fet amb la realitat de l’empresa?
Doncs que si havessinestat buscan duran molt temps o finalment haguessin triat el pa a la basura ja que no ho havessin trobat.I en el cas de l’empresa té que fer un analísi per poder saber que fara la seva empresa i que serael més útil.
4)Pensa en el mercat dels detergents per a la roba.Quin tipus de compètencia creus que hi ha entre les diferents marques ? Per què ?
Compètencia monopolística perquè trobem diferentsdetergents de diferentes marques i amb diferenta manera de presentació en pastilla o líquid.
10)Explica com afecta l’entorn econòmic en una empresa que vol llançar un producte nou en el mercat.L’empresa a de conèixer o enterar-se del creixement econòmic que pot fer la seva empresa però tambe té que tenir en conte els risc que els hi pot porta.
13)Mira la marca de detergent per a la roba,de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS