antiaci

Páginas: 2 (467 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2014
La llet Jaume Celma Mateu Ivan Garcia Carpintero.
En aquest informe compararem diferents tipus de llet i parlarem sobre la seva composició química i respondrem algunes preguntesrelacionades amb la llet.
Compararem 4 tipus de llet i les compararem.
La llet sencera és una llet natural que ha sofert una procés de uht i es rica en greixos, proteïnes glúcids, etc. Es la lletnatural no ha estat modificada en termes químics.
Per exemple si comparem la llet sencera amb la llet semidesnatada veiem que el valor energètic que conte ha disminuït, de 84 kcal a 46 kcal. El valorde les llets rics en proteïnes segueix sent en mateix 2.1 grams. Si en fixem en els glúcids (lactosa) podem observar que segueix sent el mateix 4,7 grams. Però on de veritat hi ha un canvi es en elsgreixos on anem de 3,7 grams de la llet sencera als 1,7 grams de la llet semi. Aprofundint més on de veritat hi ha els canvis són en els greixos saturats on pesem de tenir 2,4 grams a 1,1 grams. Peròens greixos monosaturats també hi ha canvis on pasem de 1,1 grams a 0,5 grams. També hi ha una disminució en el colesterol. El calci segueix igual en les dues llets 120 mg.
En resum, la lletsencera es diferencia de la semidesnatada ens els greixos o lípids (sobretot els saturats).
Ara compararem la llet sencera amb la llet desnatada. La llet desnatada es com la llet semidesnatada però amb unadràstica disminució en els greixos i el colesterol. Per exemple aquesta llet va molt be per aquella gent amb problemes de colesterol o problemes cardiovasculars , però encara hi ha una llet millorper aquesta gent amb problemes de cor. Per exemple es molt més beneficiós prendre dos gots de desnatada que un de sencera si parlem en la ingesta de greixos. L llet desnatada quasi be no conte greixos.En resum la llet desnatada es diferencia de la llet sencera en un dràstica reducció en els greixos i en el colesterol. També al disminuir els greixos també disminueix el valor energètic de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS