aoiusjdas

Páginas: 5 (1241 palabras) Publicado: 2 de abril de 2013

Títol: Robòtica del futur, l’ajuda que necessitem.


Autora: Anna castán Barón


Tutora:Andreu Martín


Modalitat: Tecnologia Industrial


Àrea curricular: Batxillerat


Centre:INS Domènech i Montaner


Localitat: Reus





Hipòtesi:


Què és la biònica? Fonaments de la biònica, repercucions i necessitats d’aquesta nova ciència.
Objectius:


Elobjectius que pretenc realitzar abasten tres grans àrees: la part teórica o conceptual, la que es basa la recerca d’informació, l’estudi de la biónica (el seu significat real); la part pràctica o procedimental, en la cual requereixo un temps més extens,ja que dono a saber a la societat si saben o no de l’existencia d’aquest sistema de reemplaçament, mitjançant unes petites entrevistes a certes personesrelacionades amb el àmbit establert; i, finalment, també em plantejo uns objectius humans que no tenen relació amb el tema escollit, sinó amb la feina feta i l’esforç de realitzar aquest treball.
A grans trets, l’objectiu principal d’aquest treball és donar a entendre el significat real de la biónica; què és, l’estudi de solucions biològiques aplicat als sistemes d’arquitectura, enginyeria itecnología moderna. L’arquitecura dona lloc al disseny i modelatge de la part concreta del cos que volem reemplaçar, la enginyeria serveix per a la construcció i mecanitzacio, per que el cervell pugui, sense grans esforços, moure o utilitzar la peça en qüestió, i per últim la tecnología moderna, ja que substituiríem les prótesis ordinaries per a materials innovadors i moderns.
El segongran bloc d’aquest treball és saber si la gent sap de l’existència de la Biónica i, si els que no ho saben, els hi agradaria fomentar el seu ús, ja que perdre una extremitat o alguna part vital del nostre cos no és la fi de la vida. Es poden restaurar les funcions perdudes per mitjà d’ones cerebrals o d’impulsos nerviosos. Tots aquets avenços tecnologics fan que la vida sigui més duradera i que lasocietat en la que viviem no tingui tanta por a la mort com en tenien els nostres avantpassats.
Un altre punt important d’aquest segon bloc, serà la realització d’entrevistes a persones qualificades en l’ambit de la Biònica, i a persones que no saben de l’existència i els hi aniria bé saber-ho (ONCE). Seguidament, utilitzant aparells tecnologics adecuats, realitzaré una prova d’assaig oempírica, per a demostrar l’utilització d’aquets aparells tan complexes, ja que només el tecnics qualificats en aquest àmbit poden fabricar una replica.
La funció principal de la màquina (electroestimulador muscular) que utilitzaré per a la proves, és desprendre petites càrregues elèctriques a una part del cos concreta. Quan el cos humà rep aquesta petita descarga, el sistema nerviós reaccionadurant un cert temps. Així podré relacionar la ciència de la biònica amb l’electroestimulador muscular.
Finalment, com a objectius humans em plantejo millorar les tècniques de recerca, aprendre a realitzar un treball de les característiques pròpies de Treballs de Recerca per a la Universitat, com són; la seva extensió, la part teórica, la part pràctica i la investigació i recerca d’un temaconcret.
Com a objectiu derivat de la investigació, em proposo familiaritzar-me amb el món de la recerca de noves tecnologies ja que, en un futur, m’agradaría treballar dins d’aquest camp; prendre contacte amb professionals en l’àmbit escollit, saber fins on puc arribar. I com a última idea, aprendre a treballar sola, compenetrarme i sacrificarme a fer la recerca i tot el que comporta, evitarel nerviosisme, entre d’altres aspectes.

El procés:


Explicació del bloc dos en els objectius.

Conclusions:


En tot treball hi han part bones i parts dolentes, dificils i fàcis, entretingudes i avorrides, i aquest no ha sigut una excepció d’un d’ells.

Explicació dels resultats obtinguts en funció dels objectius inicials

Dur a terme aquest treball de Recerca no ha estat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS