Argument el món de sofía

Páginas: 2 (356 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015
Argument:

Tot comença quan un dia quan va tornar a l’ institut, la nostra protagonista Sofia Amudsen (Noruega, 15 anys) va trobar al correu un sobre amb el seu nom, on posava només una pregunta,que era: Qui ets? Temps després va tornar a trobar-se amb un nou correu on posava la següent pregunta: D’on ve el món?
Aquestes cartes eren enviades pel filòsof Alberto Knox, fins que un dia es vantrobar a una església i van poder parlar. Un temps després, va començar a rebre unes noves cartes, les quals no eren enviades a ella, sino a una noia que es deia Hilde, enviades pel seu pare AlbertKnag, on a les cartes lo parlava sobre alguns detalls del regal que li faria a la seva filla pel seu aniversari, que per casualitat era el mateix dia que el de la Sofia. Llavors, el dia del seuaniversari va arribar el regal, que es deia el món de Sofia, el qual era una mica tota la història que va tenir amb la Sofia des de el principi de les cartes. Va coincidir en que va arribar el seu pare.Llavors, la Sofia i Knox van escapar del llibre i mentre la nena llegeix el final del llibre pot notar que algú li està mirant, però el seu pare li diu que no li doni importància, que allò no podia ser.Estructura:

Des del meu punt de vista aquesta historia podria dividir-la en diferents parts, però majoritàriament en dos importants, que un jo crec que és la història en si, i per l’ altra la relacióque té amb la filosofia.

Personatges:

Sofia Amudsen: És la protagonista de la historia, la qual s’ endinsa a la historia de la filosofia.Alberto Knox: És el filòsof que li envia les primeres cartes a Sofia. Hilde Moller Knag: És la filla de l’Albert Knox,la qual rep cartes i finalment el llibre del seu pare, el món de Sofia. Albert Knag: És el pare de la Hilde que és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El món de Sofia
  • El món de sofía
  • el món de Sofia
  • El món de Sofia
  • Argumento del mundo de Sofía
  • El mon de sofia
  • Mon de Sofia
  • El món de Sofia.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS