asdfg

Páginas: 19 (4640 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2014
La paraula swag és va originar a Escòcia. Era la forma de caminar que tenien alguns escocesos que es balancejaven al caminar, llavors els anglesos ho van mal interpretar i es van pensar que ho deien perquè es veien amb estil.
El swag com a estil urbà, neix als Estats Units quan diferents grups de joves que es feien anomenar swags, és van caracteritzar per portar pantalons texans estrets ode xandall amb camises de mànigues llargues a quadres o samarretes de tirants combinades amb jaquetes de cuir o de fer esport amples i llargues. Normalment portaven sabates de taló alt o baix de marques com Nike, Vans, Adidas, DC... que eren molt populars entre els joves, però eres molt costoses.
El cabell el solien portar llarg, llis o arrissat amb grans gorres i accessoris com pírcings illargues cadenes daurades. És molt comú entre l’estil swag portar tatuatges als braços, als dits, al coll o a la panxa. El més popular és el símbol d’infinit.
Justin Bieber va ser un dels ídols musicals que va portar l’estil swag a Espanya per mencionar-ho en moltes de les seves cançons.
Els swags solen escoltar musica d’estil pop, rap i combinada. Elscanjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj-
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj-
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjtants més coneguts entre l’estil swag són Lil Wayne, Nicki Minaj, Wiz Khalifa i altres.
Aquest estil s’ha anat expandint fins a ser un d’els estils més coneguts mundialment.
La paraula swag és va originar a Escòcia. Era la forma de caminar que tenien algunsescocesos que es balancejaven al caminar, llavors els anglesos ho van mal interpretar i es van pensar que ho deien perquè es veien amb estil.
El swag com a estil urbà, neix als Estats Units quan diferents grups de joves que es feien anomenar swags, és van caracteritzar per portar pantalons texans estrets o de xandall amb camises de mànigues llargues a quadres o samarretes de tirants combinades ambjaquetes de cuir o de fer esport amples i llargues. Normalment portaven sabates de taló alt o baix de marques com Nike, Vans, Adidas, DC... que eren molt populars entre els joves, però eres molt costoses.
El cabell el solien portar llarg, llis o arrissat amb grans gorres i accessoris com pírcings i llargues cadenes daurades. És molt comú entre l’estil swag portar tatuatges als braços, als dits,al coll o a la panxa. El més popular és el símbol d’infinit.
Justin Bieber va ser un dels ídols musicals que va portar l’estil swag a Espanya per mencionar-ho en moltes de les seves cançons.
Els swags solen escoltar musica d’estil pop, rap i combinada. Els canjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj-
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj-jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjtants més coneguts entre l’estil swag són Lil Wayne, Nicki Minaj, Wiz Khalifa i altres.
Aquest estil s’ha anat expandint fins a ser un d’els estils més coneguts mundialment.
La paraula swag és va originar a Escòcia. Era la forma de caminar que tenien alguns escocesos que es balancejaven al caminar, llavors els anglesos ho van mal interpretar i es vanpensar que ho deien perquè es veien amb estil.
El swag com a estil urbà, neix als Estats Units quan diferents grups de joves que es feien anomenar swags, és van caracteritzar per portar pantalons texans estrets o de xandall amb camises de mànigues llargues a quadres o samarretes de tirants combinades amb jaquetes de cuir o de fer esport amples i llargues. Normalment portaven sabates de taló alt obaix de marques com Nike, Vans, Adidas, DC... que eren molt populars entre els joves, però eres molt costoses.
El cabell el solien portar llarg, llis o arrissat amb grans gorres i accessoris com pírcings i llargues cadenes daurades. És molt comú entre l’estil swag portar tatuatges als braços, als dits, al coll o a la panxa. El més popular és el símbol d’infinit.
Justin Bieber va ser un dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Asdfg
  • Asdfg
  • Asdfg
  • asdfg
  • Asdfg
  • asdfg
  • asdfg
  • asdfg

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS