asdfqwqe

Páginas: 2 (293 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2015
Contràriament a la creença popular, Lorem Ipsum no és només text aleatori. Té les seves arrels en una peça clàssica de la literatura llatina del 45 aC, és a dir, de fa 2000anys. Richard McClintock, un professor de llatí al Hampden-Sydney College a Virgínia, va buscar una de les paraules més estranyes del llatí, "consectetur", procedent d'un delsparàgrafs de Lorem Ipsum, i anant de citació en citació d'aquesta paraula a la literatura clàssica, en va descobrir l'orígen veritable. Lorem ipsum procedeix de les seccions1.10.32 i 1.10.33 de "De Finibus Bonorum et Malorum" (Sobre el Bé i el Mal) de Ciceró, escrit l'any 45 aC. Aquest llibre és un tractat sobre la teoria de l'ètica, molt populardurant el Renaixement. La primera línia de Lorem Ipsum, "Lorem ipsum dolor sit amet..", prové d'una línia a la secció 1.10.32.

El fragment estàndard de Lorem Ipsum fet servirdes del 1500 es reprodueix a continuació per tots aquells interessats. Les seccions 1.10.32 i 1.10.33 de "De Finibus Bonorum et Malorum" de Ciceró es reprodueixen en la sevaforma original, acompanyades de les versions angleses de la traducció de 1914 feta per H. Rackham.

Hi ha moltes variacions dels passatges de Lorem Ipsum disponibles, però lamajoria han sofert alteracions d'alguna manera, ja sigui per humor infiltrat, ja sigui per paraules aleatòries que no semblen gaire creïbles. Si vols fer servir un passatge deLorem Ipsum, has d'estar segur que no hi haurà res comprometedor amagat en el text. Tots els generadors de Lorem ipsum a Internet tendeixen a repetir un tros determinat tantesvegades com calgui, i això fa que aquest sigui el primer generador real a Internet. Fa servir un diccionari d'unes 200 paraules llatines, combinades amb un grapat de models
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS