Asdghj

Páginas: 2 (329 palabras) Publicado: 30 de octubre de 2012
Cabòries?

Aquest curtmetratge tracta sobre el tema de les preocupacions després d’un mal acte, sobre els remordiments. Parla dels sentiments de uns innocents joves que han comésun error i des de la seva manera de ser viuen de diferents maneres el succés. Alguns d’ells no tenen la consciència tranqui-la, altres no saben que fer, altres no els hipreocupa....
Una colla d’amics en un dia de festa, tot contents, decideixen fer una acció que serà clau en tota la història. Veuen un indigent repenjat en un vehicle i decideixenesbatussar-lo, i tot seguit, cremar el vehicle.
Aquesta colla està composta per la Victoria Scott, la Ruth Rodríguez, en Sergi Puig, la Alexandra Monterubio, la Noa Perales, en BenitoBarrios, i en Miyagui Montero.
La història comença en quan l’Alexandra comença a tindre remordiments, i necessita reunir tota la trepa per parlar sobre el que va succeir. Es pot veurecom dins de la colla hi ha diferents grups, els quals es recolzaran uns amb els altres. Entre ells es confessaran els seus remordiments i el grup es dividirà entre el que volenconfessar i els que s’hi oposen. Un dels grups decideix fer com si res hagués passat, un altre grup no té ni idea de que fer, i l’altre grup decideix que confessar serà el millor, queno aguanten més.
Un cop reunits, la Noa decideix que no aguanta més la pressió, i diu que confessarà el que va passar a la policia, tot i que més d’un del grup s’oposa, la qual cosaels transportarà a comissaria, i cadascú dirà el seu punt de vista, la seva versió de la història.
En aquest curt es veu com en casos de por, de no saber que fer, es poden arribara deixar de banda les amistats, i es pot veure com cadascú lluita pels seus interessos, que en tots els cassos, és el de tindre la consciència tranqui-la, de forma correcte o no.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdghj
  • asdghj

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS