ASIX

Páginas: 3 (668 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2014
ACTIVITAT
En la pràctica anterior, heu usat el DRBL live per poder fer una clonació multicast.
Ara, el que farem, és instal·lar el DRBL de manera que tindrem configurat un servidor que oferiràsistemes operatius als ordinadors clients.
Seguint el document d'instal·lació http://drbl.sourceforge.net/installation/ instal·la el servei de DRBL a una màquina virtual servidor (pensa a posar-li duesinterfícies de xarxa tal i com indica el document). És important que feu servir Debian, Ubuntu o Fedora com a distribucions de Linux (la meva recomanació és que feu servir una ubuntu server, o si hopreferiu, una Xubuntu, i que sigui una 12.04 o més nova)
Un cop instal·lat i configurat el servidor comprova que, amb una nova màquina virtual sense cap instal·lació pots engegar-la i fer-la servir ambnormalitat. La idea és que la màquina virtual “client” arrenqui el sistema operatiu que li proporcionarà la màquina virtual “servidor”, on tindrem instal·lat el DRBL.
ACTIVITAT
En la pràcticaanterior, heu usat el DRBL live per poder fer una clonació multicast.
Ara, el que farem, és instal·lar el DRBL de manera que tindrem configurat un servidor que oferirà sistemes operatius als ordinadorsclients.
Seguint el document d'instal·lació http://drbl.sourceforge.net/installation/ instal·la el servei de DRBL a una màquina virtual servidor (pensa a posar-li dues interfícies de xarxa tal i comindica el document). És important que feu servir Debian, Ubuntu o Fedora com a distribucions de Linux (la meva recomanació és que feu servir una ubuntu server, o si ho preferiu, una Xubuntu, i que siguiuna 12.04 o més nova)
Un cop instal·lat i configurat el servidor comprova que, amb una nova màquina virtual sense cap instal·lació pots engegar-la i fer-la servir amb normalitat. La idea és que lamàquina virtual “client” arrenqui el sistema operatiu que li proporcionarà la màquina virtual “servidor”, on tindrem instal·lat el DRBL.

ACTIVITAT
En la pràctica anterior, heu usat el DRBL live...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fonaments de maquinari- ASIX
  • Cfgs Asix

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS