awfr

Páginas: 2 (387 palabras) Publicado: 9 de marzo de 2014
UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI
Escola Tècnica Superior d’Enginyeria
Fisica II

Plantilla d’informe de laboratori. Pràctica 1.
Professors: R. Cabré, J. Ferré
Estudiants:
Empleneuaquesta plantilla i salveu-la en format PDF per carregar-la al moodle.
Poseu un nom a l’arxiu que us identifiqui
Heu d’utilitzar els espais en blanc d’aquesta plantilla. La llargada total no ha de superarles 2 pàgines.
C2a.- Inserteu una captura de pantalla per un dels quatre casos simulats on es mostri el camp a mòdul constant i quatre vectors de camp amb diferents intensitats (més dèbils i mésintenses) i diferents orientacions.













C2b,c,d.- Inserteu una captura de pantalla per un dels quatre casos simulats on es mostrin línies de camp i superfícies equipotencials.C2e.- Raoneu perquè a partir d’aquesta captura de pantalla es pot mostrar que les superfícies equipotencials són sempre perpendiculars a les línies de camp.



Veïem leslines de camp en direcció a la superfície equipotencial, aquest valor val zero perquè no varia, així l’ única component del camp elèctric es perpendicular a la superfície.

C3g.- Escriviudetalladament els càlculs necessaris per comprovar la relació entre els valors de potencial i les components del camp elèctric que heu mesurat a la pràctica.




La relació entre el potencial elèctric i ladiferencia de potencial, es veu implicada per per derivades o integrals, segons el sentit de canvï. Per exemple, per calcular el voltatge tubent el camp elèctric es necessari fer una integral definidaentre 2 punts. I d’altra banda reinvertint el canvï, s’ha de derivar la relació de tal forma que la component tangencial sigui la component del Vector de Camp elèctric. El Potencial serà màxim quanel desplaçament de l’ increment de la longitud a mesurar sigui antiparal·lel al camp elèctric i de la mateixa forma que serà nul quan sigui perpendicular.




C3h.- Inserteu una captura de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS