Barreras

Páginas: 2 (313 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2012
BARRERES ARQUITECTÒNIQUES

Tothom sap que en aquests moments i anys de dificultat econòmica només es pot gastar diners si de veritat la causa és important de debò. La preguntaés si aquest tema es tan important com per gastar-se tants diners tenint en compte que no només urbanísticament i d’edificació sinó que el transport també s’hauria de modificar.Personalment penso que les barreres arquitectòniques en són poques en diferència de fa uns anys i no haurien de modificar tot per la causa dels diners. Tenint en compte que encara quefa uns anys hi havia més barreres arquitectòniques en segueixen havent-hi moltes.
El que és essencial és la manca de civisme que hi ha habitualment, per molts aparcaments que esfacin per discapacitats si la gent normal aparca no haurà servit de res. No només petites ajudes i petites coses que els permeten més llibertat sinó també que les persones ajudinsovint a discapacitats. No modificaria tots els detalls que necessiten cada transport públic perquè seria massa car tot però al mateix temps com és lògic és injust pelsdiscapacitats tant poca mobilitat i com també és normal és que no sempre la gent els ajudarà cada dia que se’n trobi però penso que és un tema de principis i que si de cinc persones que hi haallà només vol una al final aquella persona ja no ho voldrà fer i és qüestió de tots els habitants del país.
Sempre en quan estigui en compte aquest detall humanístic despréscrec que cada ajuntament hauria de retocar o modificar barreres arquitectòniques clares dels seus pobles o ciutats de on procedeixen, no totes però si tindre un percentatgesuficientment satisfactori. Al llarg dels anys, si en sortim de la crisi econòmica ens hauríem de plantejar de millorar els transports i adaptant-los per a tots i totes però de moment no.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Barrera Del Sonido
  • Barrera...
  • Barreras
  • barreras
  • De la barrera
  • Barreras
  • Barrera del sonido
  • barreras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS