bnretyhrutuh

Páginas: 3 (590 palabras) Publicado: 26 de enero de 2015
PARC EÒLIC A LA FAÇANA DE CASA
Nom del sistema Wind Cube
Recurs utilitzat Energia eòlica
Empresa que hi treballa Aquest innovador sistema de producció d’energia encara no estat comprat per unaempresa, ja que encara esta en desenvolupament per dos investigadors de la Universitat de Ciència i Tecnologia de Taiwan, Liao-Hsun Chen y Chang Wen-chih. Aquest nou tipus d’aprofitament de lescorrents baixes de l’aire, ha estat finalista del premi IDEA 2011. El fet de que el logotip de la empresa LITE-ON aparegui en el seu disseny, es deu a que aquesta mateixa empresa va reconèixer el disseny deWind Cube com a guanyador del premi LITE-ON al disseny de l’any.

Foto o esquema


Funcionament Sistema El seu funcionament es similar als aerogeneradors convencionals: l’aire circula a travésde les seves pales de manera que es produeix un moviment per part de les pales de les hèlix i aquest moviment es transmet a un eix central que el transmet fins al generador, de manera que, l’energiamecànica es transforma a energia elèctrica de la que ja se’n pot fer ús.
La diferència evident entre els mòduls Wind Cube i els aerogeneradors convencionals, es que tot aquests procés s’ha de dur aterme en una superfície més reduïda, i com la superfície escombrada per les pales es menor, també l’energia produïda energia produïda pel generador Wind Cube es menor a les dels generadors acoblats alseixos de les centrals eòliques convencionals.

El Wind Cube també disposa de un sistema d’orientació per a aprofitar al màxim les corrents del aire, però en aquests el que varia no es la direccióde la carcassa sinó que les pales tenen la capacitat de variar el seu angle d’inclinació per adaptar-se millor a la direcció del vent.

Avantatges
Mida reduïda i fàcil instal·lació que permetfer-ne ús en qualsevol lloc i superfície i que també en permet electrificar nuclis aïllats de la xarxa elèctrica.
Producció d’energia segons la necessitat, es pot fer ús de diferents mòduls que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS