bullying

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2013
Después de casi tres décadas de estudio, podemos decir hoy que la sociedad en general, y la cultura escolar en particular, es consciente de que la escuela no está a salvo de problemas que se creíanincompatibles. Uno de estos problemas es el de la violencia.

En este trabajo observaremos como los diferentes problemas y estados de ánimos de algunos jóvenes llegan a convertir la vida de otrosniños inocentes en uno de los peores momentos de su vida. Es decir, una etapa tan importante en el aprendizaje como es la adolescencia, a veces no acaba con un buen final, sino que puede desembocar enproblemas tan graves como traumas, depresiones o, incluso, el suicido de gente muy joven.



El bullying és un tema d'actualitat que ens afecta a tots directa o indirectament, però hem de serconscients de que aquest problema ataca la dignitat de persones com poden ser familiars, amics, coneguts o el noi que et creues sempre anant a l'escola.
Hem de ser conscients de què existeix, decriticar−lo i denunciar−lo ja que aquest problema només el podem solucionar tots junts, unint−nos i treballant per a què aquests maltractaments cessin.
Els estudis sobre el maltractament entre companys al’escola, assetjament escolar, denominat bullying en l’àmbit anglosaxó, fa referència a aquelles situacions d’abús en què un alumne adopta el rol d’agressor (bully -pinxo) i un altre el de víctima, de maneraque es crea una relació de domini-submissió continuada veritablement negativa per a ambdós. Aquesta situació violenta, de la qual solen ser conscients els companys, no és tan evident per als adults.En aquest treball s’estudia com els diferents problemes i estats d’ànim d’alguns joves arriben a convertir la vida d’altres nois innocents en un dels pitjors moments de la seva vida. És a dir, queuna etapa tan important en l’aprenentatge com és l’adolescència, de vegades no acaba amb un bon final, sinó que pot desembocar en problemes tan greus com traumes, depressions... o, fins i tot, el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS