Cançons De Diada

Páginas: 3 (688 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2013
CANÇONS DE DIADA

LA CASTANYERA Quan ve el temps de menjar castanyes la castanyera, la castanyera ven castanyes de la muntanya a la plaça de la ciutat. La camisa li ve petita, la faldilla li facampana, les sabates li fan cloc cloc I en ballar sempre gira així.

AMB LA LLUM DEL FANALET Amb la llum del fanalet jo aniré a esperar als tres reis vull que em portin moltes coses pau i joia a totsels nens. Quina fosca nit ai quin fred que fa tot està adormit ja els sento arribar.

SANT JORDI ARRIBA

Sant Jordi arriba com un cavaller amb la seva llança travessa el carrer. Ja veu laprincesa que el drac vol menjar, si no va de pressa ella es morirà. Li clava la llança, cau escalabrat. La pobra princesa, visca! s’ha salvat ! La rosa creixia. Sant Jordi l’agafà i a la princesa li haregalat.

ARA ARRIBA CARNESTOLTES
Ara arriba Carnestoltes tots sortim a passejar ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar tiro-liro, tiro-liro, tiro-liro, lirulà quan arriba Carnestoltestots sortim a passejar tiro-liro, tiro-liro, tiro-liro, lirulà

LA VELLA QUARESMA
Coneixem una senyora amb un mocador de cap, un cistell a sota el braç i un vestit apedaçat. És la vella quaresma queaquí ja ha arribat. un peu per cada setmana fins que s'hagin acabat. Coneixem una senyora amb un mocador de cap, un cistell a sota el braç i un bacallà a la mà. És la vella quaresma que aquí ja haarribat. Un peu per cada setmana fins que s'hagin acabat.

LA FESTA DE LA PAU
Si tingués la màgia d’un mag de les bales faria flors, dels fusells, trombons i fagots i dels trons, poemes d’amor. Sitingués la màgia d’un mag de la gana faria blat, dels canons, prismàtics gegants i dels tancs, camions de gelats. Si tingués la màgia d’un mag dels soldats en faria clowns, dels tinents, ocells depaper, ballarines o castellers. Si tingués la màgia d’un mag, de les mines faria daus, de les bombes, jocs malabars i dels corbs, coloms de la pau.

EL MÓN SERIA MÉS FELIÇ
El món seria més feliç si...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • diad
  • Cançons de bressol
  • Cançons infantils
  • Diada Del Pensament
  • diad
  • Cançons Per A Paula.
  • Ps social diadas y tríadas
  • ALEJANDRA Y FERNANDA LA DÍADA PERFECTA,

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS