cantera o cartera

Páginas: 2 (312 palabras) Publicado: 7 de abril de 2013
1. fòrums.
2. Blogger: diferents als mitjans. (futbolitis, perarnay blog, diarios de futbol, la libreta de vangal, yoya-lo-dije..)
3. Webs 2.0
(ecosdelbalon) (paradigma guardiola)parla del carrer
no pare d’entarr gent
problemes amb el power point
online a nivell usuari igual o superior a nivell professional

rondoblaugrana:
“fes-te periodista pq com hafutbolista no vals una merda”

Dos nois, un baixet i l’altre més alt (i amb la samarreta tacada, suposem que acaba de dinar), prims i amb americana. La seva actitud fa que l’ambientestigui relaxat i entre bromes i petites converses amb els estudiants que estàvem allà, comença el showroom “www.rondoblaugrana.com, blog esportiu”.
Mentre parlen de l’evolució del móndigital i la comunicació, les diapositives van passant i diferents propostes de bolgs esportius i revistes van captant la nostra atenció.
El noi alt enfoca la seva intervenció des de labroma fàcil, comentaris i més comentaris dels que només reien tres o quatre noies. El que semblava més atractiu i extrovertit dels dos nois comença resultar una mica... no tan simpàtic. Abanda d’això, el que diu és interessant però massa teòric. Això sí, el llenguatge molt col·loquial, fins i tot massa.
El noi baixet, amb aparença contraria a l’altra explica com vaarribar a introduir-se en el periodisme. “Fes-te periodista perquè com ha futbolista no vals una merda” afirmava. Impacta com comença l’exposició mb una certa normalitat, amb els típicsnervis de parlar en públic i cada vegada anava agafant confiança fins a transmetre’s de manera involuntària la passió que setia per allò que feia. Tots volem sentir aquesta passió quan femallò que ens agrada i si a sobre tenim l’oportunitat de dedicar-nos professionalment encara més.
Superant els típics problemes que sorgeixen amb els “powers”, l’acte va finalitzant.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • canteras
  • canteras
  • Cantera
  • Canteras
  • Cantera
  • Canteras
  • canteros
  • Canteras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS