catala

Páginas: 3 (640 palabras) Publicado: 5 de junio de 2013
Albert Torrents


COMENTARI: EL CLUB DELS POETES MORTS


Com vam veure a la pel·lícula, el protagonista Neil Perry està estudiant un batxillerat científic . L'estudia ja que el seu pare volque el Neil sigui un bon metge. Però el Neil amb el pas del temps a l' internat descobreix que vol ser actor i és per això que s'apunta a la representació teatral de l' internat. Elseu pare no volia això.
Carpe Diem significa gaudeix de la vida. El professor nou de l'orfenat els introdueix aquesta manera de viure. Neil, el protagonista comença amb el teatre per aquesta raódel Carpe Diem. Has de fer el que vols i t'agrada.
Tempus Fugit significa que el que no facis ara, no ho podràs fer-ho demà. Si has de fer una cosa fes-ho perquè el temps passa ràpid.

Quan elNeil decideix fer teatre a l' internat, efectivament està anant contra corrent però si és allò el que realment li agrada ho ha de fer. Tot i estar en contra del seu pare ell segueix endavant. Despréspassarà per unes situacions difícils amb el seu pare, com veiem a la pel·lícula després de l'actuació al teatre el pare se'n va amb el Neil a casa i el treu d'aquell internat cosa que portarà a un finaltrist de la pel·lícula.

Sempre has de dedicar un temps a l'estudi perquè és important i és el que et portarà endavant a la vida però no tot és l'estudi.
Has de dedicar un temps a les tevesaficions, estar amb els amics i fer el que t'agradi. Una manera que he trobat de repartir el treball i les aficions seria dividir el dia en 3 parts. Vuit hores descansant, vuit hores d'estudi i vuit horesper fer el que t'agradi.

S'ha de tenir uns bons estudis com hem dit abans, es el que farà que sortim endavant a la vida. El mètode d'ensenyar del professor Jhon és creatiu i ens impressiona.Apareix a l'escola i els ensenya a ser creatius, a mirar-ho d'una altre manera. Per exemple quan estripa pàgines del llibre etc... Ell la literatura la explica d'una manera diferent i especial. Els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan
  • català
  • Català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS