catalan

Páginas: 4 (953 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2014
2-Comentari del poema “Vora la mar”, de Jacint Verdaguer, seguint la pauta treballada a classe sobre com es comenta un text poètic. Aquest comentari ha de tenir l’extensió aproximada d’unapàgina.bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb-
bbbbbbbbbbb
El poema Vora la mar de l’autor Jacint Verdaguer està inclòs dins del seu recull Flors del Calvari (1896), on expressa la sevatristesa i el patiment. El poema està dividit en tres parts. La primera engloba les tres primeres estrofes i te lloc al vespre d’un dia. Ens situa en el present i ens descriu el paisatge que està veienten el moment, comparteix els seus pensaments.
A continuació ve la segona part que està formada per versos de la quarta estrofa fins a la setena. Ara Verdaguer ens trasllada al passat i és on explicacom es sent. Finalment, les últimes tres estrofes estan dins de la tercera part on Jacint Verdaguer torna un altre cop al present, i fins i tot fa referència al futur. Utilitza el futur per expressarque res és cert del tot i que mai podem saber lo que ens pot esperar en el futur. També és la part on fa moltes preguntes retòriques .La estructura i la rima del poema és un poema de deu estrofes isis per lo que alterna art major amb l’art.


3-Activitats sobre el poema “Vellesa”, de Jacint Verdaguer.
4-Activitats sobre el poema “Don Jaume en Sant Jeroni”, de Jacint Verdaguer.2-Comentari del poema “Vora la mar”, de Jacint Verdaguer, seguint la pauta treballada a classe sobre com es comenta un text poètic. Aquest comentari ha de tenir l’extensió aproximada d’una pàgina.
El poemaVora la mar de l’autor Jacint Verdaguer està inclòs dins del seu recull Flors del Calvari (1896), on expressa la seva tristesa i el patiment. El poema està dividit en tres parts. La primera engloba lestres primeres estrofes i te lloc al vespre d’un dia. Ens situa en el present i ens descriu el paisatge que està veient en el moment, comparteix els seus pensaments.
A continuació ve la segona part...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan
  • català
  • Català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS