Catalan

Páginas: 3 (624 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2012
TREBALL DE CATALÀ
ROMEO I JULIETA

EVOLUCIÓ DEL PERSONTGES

Cristian Javier Urrea Alarcón
1rB
Català
ROMEO
Al començament de la història es mostra romàntic y molt enamorat, però d’unanoia que s’anomenava Rosalina en el que no apareix en la historia com a personatge, també es mostra un noi molt pacífic perquè intenta evitar les disputes entre Tibald i Mercutio, però a la vegadavenjatiu al encarregar-se de matar a Tibald.
Romeo arriba fins a un punt molt alt pel amor de Julieta que farà tot, com fins a mori pel la seva amada, a la ultima escena es mostra com a un personatgemolt poc heroic ja que decideix suïcidar-se pel ella i el seu caràcter es molt immadur i no té valor a afrontar les coses.
JULIETA
Aquet personatge al inici de la historia es mostra com una noia moltobedient i que es deixa dominar pels altres, sobretot pels seus pares i ella no te la mateixa opinió que el seu pare de casar-la amb Paris.
En un festa es mostra assetjada pel un noi que es el Romeoi això fa que no el pugui oblidar de la seva ment i al llarg de la historia s’anirà preocupant pel seu amant Romeo i voldrà saber noticies sobre ell. A causa d’això ella decideix reptar al destíentre les dues famílies per protegir a Romeo i també a causa de solitud pel seu marit es va deprimint i així començarà la seva tragèdia.
Ella al ser molt pressionada pels seus pares es veu a seguir elpla de Fra Llorenç , però al mati quant es despertar veu la desgracia i fa la mateixa solució que va fer Romeo a suïcidar-se amb una daga.
FRA LLORENÇ
Aquet personatge es sobretot el mes fonamentalper la tragèdia i es mostra com una persona compressiva i bondadosa ja que no te conflictes amb ninguna família i ells es que casa al dos amants Romeo i Julieta i ell pensa que hi aura la pau entre lesfamílies.
Aquet personatge es mostra com el responsable indirecta de la mort de Romeo i Julieta però no va ser el causant del amor tant gran que tenien els dos amants que no podien afrontar al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan
  • català
  • Català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS