CERCA A INTERNET

Páginas: 2 (389 palabras) Publicado: 4 de septiembre de 2015
Hola sóc el Victor Medina Gil i ara explicare com vaig trovar les solucions a les preguntes de l’activitat cerca a Internet. La ciutat en la qual es trobava el fugitiu era la ciutat de Basilea, latercera mes poblada de Suissa. Per trobar-la, no vaig fer servir ningún consell del curs MINIOP, sino que simplement vaig donar-li click dret a la imatge de la plaça i em va sortir l’opcio buscar agoogle. Vaig descubrir en un fórum, que em sortia com a primer resultat, que es tractava de la Messe Basel, el recinte firal mes gran i important a SuÏsa, que es trobava a Basilea.
L’autor de lesescultures de la plaça era Jean Tinguely, que tenia el sue propi museu a Basilea, el museum Tinguely. Per trobar aquesta informacio vaig utilitzar passos del curs MINIOP. Vaig buscar a Google Imatgesexpressions curtes com per exemple “plaça fonts Basilea” i a la descripció d’una imatge semblant procedent de la pagina viatgesambcartabo.com em va sortir que l’autor era Jean Tinguely. Succesivament vaigposar al buscador de Google l’expressió “museu tinguely” amb un asterisc per buscar alguna relació i automaticament em va sortir la web oficial de museu. A la mateixa web vaig trobar un munt dequadres i escultures relacionades amb el moviment, que era la corrent en la qual es basava aquest artista, però, sol vaig agafar tres quadres com em demanava l’activitat: Philosoph (filòsof) del 1990,Heralkit Beim Erfinden Des Wackelkontakts (Heràlcit i l’inventar de la connexió fluixa) del 1989 i per últim Méta- Harmonie (meta-harmonia) del 1985.
L’estació de trens de la imatge era l’estació BaselSBB en la qual es va rodar fragments de la película el pont de Cassandra. Aquest contingut el vaig trobar molt facilment . Només escriure a Google Imatges “estació trens Basilea” em va sortirdirectament la mateixa imatge a un enllaç de Viqupedia . Després per trobar el nom de la película vaig buscar a Google Imatges l’expressió “ Bsel SBB película amb un asterisc”. Sol em van sortir tres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cerca De Ti
  • cerca
  • Cercas
  • CERCA DE TI
  • Cerco
  • cerco
  • Cercos
  • Cerco electrico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS