ciutadanis

Páginas: 4 (939 palabras) Publicado: 23 de enero de 2014
Pàg. 49 ex 2. Va servir de res la lluita de l’Iqbal? Busca informació sobre altres casos de treball forçat de nens. A quins països n’hi ha hagut? Hi continua havent treball forçat de nens?
Sí, jaquè va fer que fàbriques de treball forçat de nens tanquessin, com per exemple les fàbriques de catifes. També va fer que els alumnes d’escoles d’Estats Units organitzessin col·lectes per ajudar-lo iaconseguir que nens poguessin estudiar, encara que ell no va poder. També va servir perquè es va fer membre del Front d’Alliberament dels esclaus i va denunciar el treball forçat de nens. Això vaproduir que la seva veu s’aclotés més enllà de les fronteres del seu país.
Hi ha diversos països en els que hi havia treball forçat de nens i de diferents casos i afectava a 120 milions de nens i nenesde tots els continents, com per exemple:
ÍNDIA: Són nens esclaus els que realitzen el teixit de catifes valorades a tot el món. Amb enganys se'ls recluta i ja no poden sortir d'aquests internats.EGIPTE: Nens en la recol·lecció de flors per a perfums francesos. La seva grandària i les seves mans delicades afavoreix el maneig dels gessamins. Treballen fins a deu hores diàries. Se'ls aixeca a la1 del matí, doncs cal tallar les flors amb lluna, per al seu perfum. El que se'ls paga en els quatre mesos de collita equival a un flascó petit de perfum. Molts abandonen els seus estudis per aquestaraó.

NENS EN CURTIDARIES: Treballen en condicions perilloses (en aigües enverinades, amb peus descalços entre claus). Molts d'ells sostenen la seva llar. Se'ls priva dels seus estudis.

COLÒMBIA:Nens en les mines de carbó. Realitzen treballs molt pesats, que requereixen tota la seva força. Amb el seu treball ajuden als seus pares o sostenen la seva casa i els seus estudis.

ESTATS UNITS:En les granges del sud, nens mexicans ajuden als seus pares en la collita. Se'ls paga menys d'un *dolar diari. Mengen malament i no poden reclamar.

RÚSSIA: Amb el consumisme, molts nens al carrer....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS