Cmc Gataca

Páginas: 4 (761 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2015
 1.Redacta un text breu (entre cinc i deu línies) amb la teva sinopsi de la pel·lícula.
En Vincent, és un “no vàlid” va néixer de forma natural i sense modificació dels seus gens. Quan neixen espoden preveure els seus problemes salut amb la seva sang,a ell li diagnostiquen que morirà per problemes de cor, per això els seus pares decideixen tenir un altre fill per mitjans artificials per evitarque aquest tengui problemes de salut. El germà d’en Vincent és l’Antón i aquest si que es considerat vàlid per la societat de Gattaca. En Vincent treballa a Gattaca, però com és un “no vàlid”necessita assolir la identitat d’una persona considerada valida, en Jerome. L’objectiu d’en Vincent es viatjar a l’espai, però aquest objectiu és difícil d’aconseguir per culpa d’una investigació policial; enVincent es veu acorralat en varies situacions, però al final es demostra que el culpable de l’assassinat era el director de Gattaca i en Vincent aconsegueix anar finalment a l’espai, encara quel’encarregat dels anàlisis per detectar als “no vàlids” sabia que en Vincent era un d’ells.

2.Què et sutgereix el títol de la pel·lícula G A T T A C A, amb relació amb el tema que hem estudiat?
GATTACA:Inicials de les proteïnes en l'ADN: adenina, guanina, citosina i timina.

3.En el món futur de GATTACA, com es creen les persones anomenades vàlids?
Les persones vàlides són aquelles sense defectesfísics o psíquics, que posseeixen les característiquesnecessàries que els permeten destacar i ocupar el lloc més alt a la societat. Es creen a través de la biotecnologia, els quals els gens perfectes delspares són agafats per obtenir un humà perfecte.

4.Qui són els no-vàlids?
Els no vàlids són les persones que no han sigut modificades genèticament o que no se’ls hi ha implantat uns gens perfectes perdotar-los de perfeccions, i per tantpateixen algunes deficiències físiques, i no són considerades persones valides al no coincidir amb l’estereotip d’éssers humans perfectes.

5.Què planteja la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gataca
  • gataca
  • Cmc
  • CMC
  • CMC
  • cmc
  • CMC
  • Cmc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS