Coacervats

Páginas: 2 (289 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2012
COACERBATS

Coacervat és el nom amb el qual Alexander Oparin denominar a un tipus de protobiont. Oparin va demostrar que es formen membranes lipídiques en absència de vida iva obtenir en el curs dels experiments unes gotes riques en molècules biològiques i separades del medi aquós per una membrana rudimentària. A aquestes gotes les va cridarcoacervats.

Els coacervats poden també definir-se com un conjunt de molècules col·loïdals en què les molècules d'aigua estan rígidament orientades respecte a elles i envoltades peruna pel·lícula d'aigua, que delimiten nítidament els coacervats del líquid en el qual suren.

El coacervat és un glòbul format d'una membrana que té al seu interiorsubstàncies químiques, a mesura que augmenta la seva complexitat, el coacervat se separa de l'aigua formant una unitat independent, que no obstant això interactua amb el seu entorn.Arriba fins i tot a tenir tendència selectiva en els elements que va a incorporar, així formant estructures, més complexes però molt ordenades.

Es podria dir que en un ambientinhòspit com l'atmosfera primitiva, plena de metà, amoníac, aigua i diòxid de carboni, els coacervats es van formar a través de les condicions de l'atmosfera primitiva, els raigsultraviolats travessaven la terra a causa de la manca de una capa d'ozó, i les grans descàrregues elèctriques van poder ser factors que van permetre la formació de coacervats.També es pensa que aquests éssers van poder estar en els grans llits marins on hi havia una gran quantitat de matèria orgànica, allà ells la van absorbir i van crear molèculesmolt més avançades, antecessores de les actuals cèl·lules.

Podria ser que aquest procés es va repetir fins a arribar a models semblants a organismes unicel·lulars actuals.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS