Com es fa un timelapse

Páginas: 2 (490 palabras) Publicado: 24 de abril de 2013
Elements imprescindibles.
-Camara.
-Tripode.
-Intervalometre.
-Software.

Per crear un timelapse es necesita una camara de fotos digital o una videocamara.
Es pot fer amb qualsevol tipus decamara digital, pero si es réflex obtindrem millors resultats en escenas foscas ja que podem configurar la velocitat d’obturació.
El segon element indispensable es el tripode, per poder deixar lacamara en una posicio fixa i obtindrem el mateix encuadrament en cada imatge, ja que un minim moviment a la camara pot arruinar hores de treball.
Per la Nostra propia experiencia hem comprobat que nonomes fa falta un tripode, si no que a mes a mes necesitem algun tipus de pes preacoplar al tripode i aixi enfortir la seva estructura, perque els trípodes convencionals no solen ser molt resistens iestan fets de materials poc robustos que amb una mica de vent pot fer que la camara es mogui uns milimetres que despres afectan a la secuencia de imatges crean un video mogut.
Tambe es necesari comptaramb un intervalometre, es un complement que s’adjunta a la camara mitjançant un cable, pero no totes les camaras son compatibles.
Si a la camara no se li pot incorparar un intervalometre, hi hal’opció de fer-ho manualment, s’hauria d’accionar el disparador cada “x” segons. Pero no es un metode aconsellable perque al accionar el disparador es mou una mica la camara, a més a més seria esgotador haverd’accionar el disparador constantment.
Elements imprescindibles.
-Camara.
-Tripode.
-Intervalometre.
-Software.

Per crear un timelapse es necesita una camara de fotos digital o unavideocamara.
Es pot fer amb qualsevol tipus de camara digital, pero si es réflex obtindrem millors resultats en escenas foscas ja que podem configurar la velocitat d’obturació.
El segon element indispensablees el tripode, per poder deixar la camara en una posicio fixa i obtindrem el mateix encuadrament en cada imatge, ja que un minim moviment a la camara pot arruinar hores de treball.
Per la Nostra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Com Es Fa Un Informe
  • Com es fa un resum?
  • Què és una referència o citació? com es fa servir?
  • Treball de recerca com es fa
  • Timelapse Zielo
  • Guachafita fa
  • TITULOS FA,O
  • timelaps

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS