comandament pneumàtic

Páginas: 2 (481 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2014
JOC: El pistoler
EDAT: Totes les edats, però es recomana que els participants tinguin una edat mínima d’entre 6 i 7 anys per així avançar en el joc d’una manera fluida.
PARTICIPANTS: Mínim 6persones.
EQUIPS: No n’hi han.
ÀRBITRE: En principi el joc del pistoler és un joc pensat per jugar sense àrbitre, però si és necessari es pot ficar una persona que controli i faigui anar les normes d’unamanera correcta.
OBJECTIUS: Els objectius del pistolers són, per una banda d’acció reacció pensat per a persones més adultes, i per l’altre banda encaminada més per nens petits aprendre el nom delsseus companys.
TERRENY DE JOC: El terreny de joc és indiferent, és suficient en un terreny que si pugui fer una rotllana.





DE QUÈ CONEIXEM AQUEST JOC?: El joc del pistoler de certa manera asigut un joc popular i molt practicat per molts nens i nenes de diverses edats perquè serveix com a mitjà per socialitzar-se amb la resta de companys i de pas conèixer una mica els seus noms d’unamanera divertida com és aquest joc. És molt usat en esplais, grups de caus i col·legis de primària.

COM S’HI JUGA?






S’escull el pistoler, que es col·locarà al mig de la rotllana que hauranfet els seus companys. El pistoler comença a rodar, amb la mà assenyalant cap els jugadors para de roda i diu el nom d’una persona tot assenyalant-la.
Aquell algú que ha estat assenyalat s’ajup iels dos del seu costat es disparen entre si. En el moment de disparar han de dir el nom de qui apunten, i qui el digui correctament primer mata a l’altre. La gràcia i l’emoció que té aquest joc és quees vagin eliminant els adversaris.
El joc va avançant d’aquesta forma fins que queden tres jugadors. Els tres últims han de formar un triangle, i el pistoler que estava al mig fa un comte enrere.Quan digui “ja” els tres disparen i el que hagi rebut dos trets es mor. Si les tres persones disparen a algú diferent, és a dir, que cada persona hagi rebut un tret l’acció s’ha de repetir.
ALGUNES...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PROCES CONSTRUCTIU COTXE PNEUMATIC ALUMNES
  • QUADRE DE COMANDAMENT INTEGRAL
  • MODUL RF CONTROL COMANDAMENT LLUMS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS