COMENTARI DE TEXT 1

Páginas: 3 (598 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2015
ÈTICA David Amagua
Comentari de text 4A

La corrupció en les portades dels diaris

RESUM:
Els diaris 'El País' i 'La Razón' obren les seves portades anunciant que el governdonarà 1800 euros amb fons europeus a totes les empreses que ofereixin un contracte fix a joves entre 18 a 25 durant sis mesos.
La resta del quiosc opta per diversos assumptes com a titulars deles seves portades. El periòdic 'Ara' destaca ja que anuncia que 44 alcaldes  són acusats per pagaments irregulars.
El diari La Razón proclama que "hi ha futur laboral" a Espanya i el ''El País'adverteix que la bonificació de l'ocupació juvenil és un estímul petit que s'ha de completar amb reformes més dràstiques. A Barcelona, 'La Vanguardia' dona suport a l'aposta del president de laGeneralitat per encoratjar els empresaris a millorar la indústria catalana.
- Bauzá contra Monago
Parlant de les auntonomies , 'El País' destaca que el ministre d'Hisenda, estudia com compensar lescomunitats més afectades pel sistema de finançament. 'El Mundo' remarca que el Govern balear anuncia una rebaixa d'impostos.
- ETA
El pols al front basc es reactiva a la capital del regne. El País destacaque la justícia dona molts beneficis als presos d'ETA.
La Razón destaca que el Tribunal Suprem dóna via lliure perquè el Govern doni ajudes a les famílies dels presos.
El Mundo per la seva part,assegura que l'Audiència Nacional investiga si hi ha denuncies policials a proetarres rastrejant 13 telèfons relacionats amb advocats dels presos.

- 44 alcaldes catalans
La corrupció política ieconòmica continua sense eliminar-se del nostre govern oferint molts caps per lligar. Crida molt l'atenció els pagaments irregulars que es feien a 44 alcaldes de cinc partits diferents i Anticorrupció volimputar als 44 alcaldes pels seus sobresous

- El problema de Catalunya
El problema de Catalunya no és Espanya, ni la crisis econòmica. El problema dels catalans és la corrupció pública.
La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Prc3a1ctica De Comentario De Texto 1
  • Comentario de texto 1
  • Comentario De Texto 1
  • Comentario Texto 1 Oligarquia Y Caciquismo
  • COMENTARIO TEXTO DE MARZO INCOMPLETO 1
  • Com fer un comentari de text 1
  • Comentario De Texto 1 ARISTOTELES Copia
  • Pautas comentario de texto valido 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS