Como instalar i desinstalar Open office en Windows

Páginas: 2 (486 palabras) Publicado: 6 de octubre de 2013
UF1. Implantació i atenció a l'usuari . Exercici 1.

Objectius

Saber instal·lar, configurar i des instal·lar software en una màquina.

Tasques

Trobareu les tasques a la wiki del curs(punt 4). Haureu de documentar cadascun dels passos que seguiu. Per a fer això, obriu el Word o el Writer enganxeu allà totes les pantalles. També podeu realitzar l'exercici en aquest mateix document.Instal·lar el programa Balabolka a Windows 7 pas a pas.
1. Primer de tot, obrim el nostre navegador i escrivim al cercador: Balabolka voz español. Sortiran diferents links, prenem el primer.2. Una vegada dins de la pagina web, cliquem al enllaç que diu: descargar Balabolka.

3. Una vegada descarregat, ens sortirà un arxiu comprimit. Per extreure l’arxiu donem clic dret, I acontinuació extraer todo, ara ens demana on ho volem desar, normalment ho desa a la mateixa carpeta on estem ara sortirà una finestra i donem clic a setup.


4. Ara instal·larem el programa Balabolka,ens demanarà permisos, donem que si, ens pregunta l’idioma que volem al instal·lar-lo, seleccionem el que mes ens agradi y donem a següent.

5. Ara ens advertirà sobre la llicència d’us, llegim odirectament donem a següent.


6. Ara ens indica que on volem instal·lar el programa, per defecte, la ruta de instal·lació, es la que es veu a la imatge, si volem desar el programa en un altre lloc,nomes cal indicar la carpeta donant clic a examinar. Al acabar donem a següent.

7. Ens mostra a continuació si desitgem crear un icona al escriptori, si volem ho deixem tal com esta, si no donemclic a la casella.

8. Ara el programa procedeix a instal·lar els arxius i registrant el producte al nostre ordinador. Un cop instal·lat sortirà una finestra indicant-ho, hi ha una opció si volemexecutar Balabolka, ara, si ho desitgem ho deixem com esta, si no, donem clic a la casella i seguidament finalitzat.

Aquí tenim el programa un cop obert.


Desinstal·lació del programa Balabolka a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Instalar Y Desinstalar Programas En Windows
  • Instalación de Open Office para Windows
  • Como instalar windows 98
  • Windows como instalar
  • Como instalar windows 98
  • como instalar windows
  • Como instalar windows 7
  • Como Instalar Windows

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS