Como utilizar linkdin

Páginas: 5 (1038 palabras) Publicado: 24 de abril de 2014
LinkedIn

LinkedIn és una xarxa social professional, amb mes de 120 milions d'usuaris arreu del món que permet establir una xarxa de contactes, noves relacions comercials i/o formar part de grups de discussió entre altres opcions.
 
Quan estem buscant feina, no hem d’entendre LinkedIn com un portal més on fer recerca d’ofertes de treball, encara que entre les seves aplicacions podemtrobar-les. Es tracta, principalment, d’utilitzar la plataforma com una opció de posicionament dins el mercat i una manera de crear i mantenir una xarxa amplia de contactes, donar-nos a conèixer.
 
A través d'aquesta guia explicarem com donar-vos d'alta a la xarxa i com treure-li el major rendiment a l’hora de fer recerca de feina.
 
Web d'accés és www.linkedin.com
La primera cosa que has de fer,com en la majoria dels llocs web, és crear un compte d'accés

















Un cop registrat el nostre compte, haurem de començar a crear el nostre perfil.


L’aplicació de LinkedIn, ja des de els primers passos, ens donarà l’opció de poder incorporar els nostres contactes de correu electrònic que ja estan a LinkedIn, així com l´ opció de poder descarregar l’aplicació almòbil. Si no vols fer-ho en aquest moment, pots saltar-te el pas i reprendre-ho més tard. Posteriorment ens donarà l’opció d’escollir el tipus de compte que volem crear, Bàsica (gratuïta) o Premium (de pagament).



Un cop creat el compte, podem començar a completar el nostre perfil. Recorda que com a totes les webs de recerca d’ofertes a major informació i millor redacció, millors resultatsens donarà.

Tenim 5 apartats principals dintre del perfil: experiència, aptituds i coneixements, formació, idiomes i dades personals.


Podràs anar modificant el perfil, perfeccionant-ho i/o actualitzant-ho en qualsevol moment.

Una eina diferenciadora que ens ofereix LinkedIn es l´ opció de fer un extracte. Es una novetat que no solem trobar-nos-ho en els portals d’ocupació. Quèha de reflectir el nostre extracte? Aquest apartat es el que ens permet ser més lliures, creatius, diferenciar-nos de la resta de candidats. No es tracta de fer un simple resum o enumeració de les nostres capacitats, es tracta de explicar-les de manera que arribin, que aconseguim captar l´ atenció del lector.
Es aconsellable fer extractes breus, senzills i amb un punt emocional, evitant elpessimisme, creant un text positiu que convidi a contactar amb tu.








Consells a l’ hora d’omplir el teu perfil:

Foto. Busca i afegeix una foto que s’ajusti al teu perfil professional
Nom. Si tens un nom compost utilitza l’ opció per la qual se’t coneix habitualment, aquella en la que se’t pot localitzar més ràpidament (però evita els mots, recorda que es una xarxa professional)Titular professional. Indica la teva professió actual i si en aquest moment et trobes desocupat indica en l’últim que has treballat i/o en allò que estàs interessat en buscar feina. Evita tecnicismes i sigles a no ser que siguin estandaritzats.
Si et trobes en recerca de feina, evita posar frases en la teva professió com: estic buscant feina, estic a l’atur... Millor utilitza fórmules com:Administratiu en recerca de nous projectes professionals.
Experiència: crea el teu perfil amb aquells treballs que hagis anant desenvolupant, detalla les teves funcions, èxits i resultats. Si tens moltes experiències temporals indica les que més s’ajustin a l’objectiu que actualment t’has marcat. Actualment la web ofereix la possibilitat d’adjuntar vídeos o arxius en els que mostrar treballs,presentacions, blogs...
Quan hagis d’indicar les empreses en les que has treballat, posa el seu nom comercial i intenta trobar el logo a la base de LinkedIn per donar-li més visibilitat.
Aptituds i validacions. Busca aquelles aptituds que habitualment hagis desenvolupat en les teves feines, recorda que les capacitats poden ser extrapolables a altres ocupacions, es important que quedin totes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Como utilizar los signos de puntuación
  • como utilizar la aplicación Bobsled
  • Como Utilizar Partition Magic
  • Como Utilizar Las Rutinas LISP
  • Como Utilizar Power Point
  • Como utilizar derive
  • como utilizar nuestro talento
  • Cómo utilizar fireworks

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS