Creacionime

Páginas: 2 (279 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2013
Oscar Bonilla Aguilar
Ciències Del Món Contemporani
17/12/12

Qüestions

1. Que defensen els creacionistes?

Els creacionistes defensen la idea queel món es va crear en sis dies, és a dir, defensen el Gènesis, el primer llibre de la Bíblia, a part de creure que la terra es va crear en la terra es va crearfa menys de 10.000 anys.

3. En el text anterior es refereixen al museu com a temple de fonamentalisme cristià. Explica a què es pot referir aquestconcepte.

Com que el museu és un lloc en el qual tots els empleats han de verificar la seva creença religiosa, és a dir rebutjar la teoria de l’evolució deDarwin, podem arribar a la conclusió que el fonamentalisme cristià és aquell que verificala Bíblia com a llibre revelat. La relació que hi ha amb el museu amb lacreença expressada al Gènesi, on els cristians creuen en la Creació com està narrada a la Bíblia i s’oposen a la teoria de l’evolució de darwin.

4. Aportaalguna reflexió personal sobre els riscos que suposa el creacionisme, i la influència que podria tenir en l’evolució i el desenvolupament de la societatinternacional.

El feet de creure el que explica el Gènesi per desncadenar una sèria de problemes al món en els seus anys, ja que si realment el món s’hagues createn sis dies i dut a terme a gràcies a una persona, moltes de les investigacions que s’han fet sobre milers d’anys endarrera serien erronis. El descobrimentd’animals prehistorics, l’extensió dels dinosaures, la caiguda del meteorit, els avenços físics que s’han dut a terme i moltíssimes coses més no hi serien.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS