cuxgyuy

Páginas: 3 (639 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2013
La filo planteja i interroga po mai dona resposta ajuda a reflexionar es una actitud i es considera conjunt idees argumentades es una manera de reflexionar no ofereix la seguretat que dna la cienciani el gust que produeix l’art es inquietud fa desesperadament buscar la resposta a tot i aixo fa + i + preguntes es un coneixament racional els filosofs analitzen i aclaren conceptes i desglosen iconverteixen en 9s problemas dialogen i discuteixen entre si. Branques de la filo/metafísica branca de filo q ocupa de preg. Tene a veure amb naturalesa, ciencia h , deu.. ( que fem aquí,perqexistim,…) /epistemología problemes relacionats amb el coneixament que podem tenir coneixer i pensem que coneixem/antropología estudia l’e.h, biología, cultura, social,…/ética plantjea preguntes, que defineixenraonaments sobre les idees/política questions relatives al govern al ciutada i lorganitzacio de l’estat.
Rao consisteix aplicar normes i lógica al persentat/lógica estudi de sistemes de raonamentscorrectes/pensament producte mort de l’acte de pensar/judicis actúen el que comparem dels conceptes i safirma o es nega la seva convivencia/ enforament criic es idr lo + i – d’una cosa/critérium saberficar lo bo/ argumentacio de la filosofa fa sevir raons/enuciat una creacio q pot ser vertadera o falsa/ dogmatica existeix la veritat absoluta i els humans la podem asolir/ escéptica radical: e.h nopot assolir cap veritat, moderat: e.h no pot assolir la veritat absoluta pero si la relativa/probabilística criteri de a probabilitat una prop es vertdaera sempre q tingui un tan % aceptable/ creencaracional es una creenca justificada per raons pot ser mentida o pot ser veritat.

Ateisme deu projeccio dallo q nos som (creencial creu en que no i creu no creencial que no creu ) fedeisme deixarao a un marge creencial separa filo de reli.
Lògica part de la filo branca q estudia la coneccio dels raonmanets.(conjunt d’anuncias o poporcions)hi han criteris que ens diferencien de les coses...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS