Deberes

Páginas: 2 (448 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2015
Nastassija Schaffernich Aneas, 2n batxiller B.

Proposta 9.

1.
Tenia molt clar que de gran seria fuster, com el pare, com l'avi, com el besavi. N'estava orgullós, d'un pare artesà que sabiafer portes, finestres, taules, cadires, mobles a mida. Aquell desembre l'home estava atabalat fent una taula de ping-pong, un encàrrec que li havia fet un client important. La va fer pintar, verdíssima,amb línies blanques, li va quedar fantàstica. El dia del reis hi havia la taula de ping-pong professional a l'habitació. L'havien encarregat els Reis per a nosaltres, per al meu germà i jo.

2.“Aquell dia ho vaig entendre tot. Vaig confirmar per sempre més que els Reis existeixen, i sobretot vaig entendre el per què de la seva màgia.”
Aquesta frase del text vol dir que els Reis amb la sevamàgia van fer al seu germà i a ell feliços, que és molt més valiós una cosa feta a mà que una cosa comprada i per a ell, els Reis vàren fer bé ja que ja fa quaranta anys d'això i la taula encara es benforta.

3.
Els meus millors Reis que he viscut foren els de quan tenia 9 anys, no ho record bé del tot, però per a mi crec que vàren ser els millors. Dia 27 de desembre vàrem agafar un avió i vàremvolar fins a Granada i després amb un cotxo d'alquiler anàrem cap al sud, a la costa, a un poble anomenat Salobreña, allà és on hi ha tota la meva família, cosins, avis, oncles i també molts d'amics.Va arribar el dia 5 de gener i a les 18:30 sortien les carrosses amb els Reis, els pages, etc. Va ser molt emocionant, vaig agafar molts molts de caramels amb els meus cosins. En arribar a l'església,els Reis repartiren els regals i a mi me va tocar un, una pepa bebé, em va encantar, vaig ser molt feliç. Més tard, arribàrem a casa, vàrem sopar i jo com era petita ja em vaig anar dormir. Però eldia 6 al matí ens vàrem aixecar prest, per veure si ens havien deixat regals els Reis. I efectivament, ens havien deixat un parell de regals, a mi em varem deixar a més de la pepa, un diari i un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Deberes
  • deberes
  • Deberes
  • deberes
  • los deberes
  • deberes
  • deberes
  • deberes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS