Declinacions en llatí

Páginas: 2 (376 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2013
1. MODEL A SEGUIR

PROPOSTA:Venda de motos,recanvis i accessoris per la moto i el pilot a tallers o particulars.
Nom:Guillem Pujol
DESENVOLUPAMENT DE LA PROPOSTA:
NECESSITATS QUE VOLS COBRIR:Es tracta de vendre tot tipus de materials per la moto i el pilot, incloent-hi la venda de motos. Són motos de motocròs. Tots els productes que es venen els compro jo per Internet(pàgines mundials) iels venc a menys preu. Es compren productes que no han sortit al mercat Espanyol, així la gent que vol comprar aquests productes té la confiança que el lloc de compra és del seu país( en el casd’Espanya) Es pot vendre per tot Espanya i exportar cap a països que ho demanin. La forma de pagament ha de ser amb targetes de crèdit. De moment només hi haurà una botiga virtual(Internet) ja que redueixbastant els costos.
COMPETÈNCIA: En aquesta proposta la competència és elevada, però els preus baixos, la confiança i la seguretat que es dóna és màxima. Si un producte està malmès o surtdefectuós, hi ha una garantia(depenent el producte, més o menys temps), funciona fàcilment, s’envia un correu a la meva empresa i aquesta s’encarrega personalment d’anar a buscar el producte i canviar-lo per unde nou.
DIFERÈNCIES A NOSTRE FAVOR: per cada X compres hi ha vals de descompte, i si passes d’un límit de diners al comprar productes, el transport et surt gratuït.
POBLACIÓ I LLOC D’UBICACIÓ: Nohi ha lloc d’ubicació, ja que és una botiga virtual.
FACTORS PRODUCTIUS NECESSARIS PER COMENÇAR L’ACTIVITAT : Primer de tot es necessita un capital(reduït) per afrontar les despeses de crear lapàgina web i un altre part d’aquest capital per comprar els productes a les altres empreses. La meva empresa és com un intermediari entre el proveïdor i el client.



SOBRE LA TEVA PROPOSTA:- VALORACIONS POSITIVES:És una forma ràpida i fàcil de comprar el producte desitjat ja que els preus són més baixos que a les botigues físiques i a algunes botigues virtuals
-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Declinacions Llatí
  • Declinacions Llatí 1-5
  • Declinacions Llatí 1-5
  • llati
  • Llatí
  • Llatí
  • llati
  • HISTORIA LLATI

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS