dexter teories

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 24 de abril de 2013
DEXTER
Sinopsis
La sèrie es basa en la vida del protagonista, Dexter Morgan. Aquest és un forense de la policia de Miami. La trama és complica ja que en Dexter ha decombinar la vida professional amb la part fosca del seu “jo”. El protagonista té una necessitat de buscar i matar amb les seves pròpies mans, criminals que segons el seu criteri, esmereixin passar a millor vida. El fet que la seva germana treballi al mateix departament, i la parella actual del protagonista complicaran a en Dexter fins al punt de posar encerts problemes a en Dexter.
Escenes de violència

El que més crida l’atenció del gràfic és l’elevat grau de violència verbal que podem trobar en la sèrie nord-americana Dexter.En segona posició podem trobar empatats tan la violència amb arma blanca com la visualització de la sang en els capítols. La gran presència de la sang és perquè el treball delprotagonista es el voltant de la sang dels assassinats que investiguen. En tercer lloc podem veure que també les intervencions policials juguen un paper important, normalmentaquestes accions solen desencadenar més actes violents, normalment acompanyats de violència física. Les armes de foc quedarien en últim lloc.
Com podem observar doncs, a Dexterla violència és molt freqüent. La diversificació d’escenes violentes donen la sensació a l’espectador que no està veient cap cosa fora de lo normal, però el fet d’analitzar unaper una cada escena, pots arribar a quedar parat de la quantitat d’escenes èticament qüestionables que podem arribar a trobar. També cal esmentar que normalment la violència queve donada del protagonista està justificada, la qual cosa dóna una falsa sensació a l’espectador que tot el que fa l’actor principal està bé ja que no tenia més opcions.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dexter
  • dexter
  • Dexter
  • DEXTER
  • Dexter
  • dext
  • dexter
  • Analisis Dexter

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS